FUTSAL U18: VERTÜK A LISTAVEZETŐT, MAJD 19 GÓLT RÁMOLTUNK A CSENGER KAPUJÁBA

Lehengerlő formában van NB 1-es futsal bajnokságban szereplő utánpótlás együttesünk. Ezen a hétvégén is két mérkőzést játszottak a fiúk, akik a múlt heti 20 góljukkal szemben, most 26-ot rúgtak. Nagy fegyvertény, hogy szombaton az éllovas Kecskemétet 5-2-es hátrányból vertük 7-6-ra, majd vasárnap - szoros első játékrészt követően - 14-1-es második félidőt produkálva 19-4-re múltuk felül az a Csengert, akitől ősszel még kipatunk. Szabó Dominik (képünkön) kirobbanó formában van, hiszen 26 gólunkból egymaga 16-ot vállalt, így 35 góljával vezeti a mesterlövészek listáját.

U18 Futsal NB I., Keleti csoport, 12. forduló:

SCORE-GOAL KECSKEMÉT - MAGLÓDI TC 6 - 7 (2 - 1)

Kecskemét, jv: Kiss S., Kaszala M. (Juhász L.)

gól: Szedmák R. 2, Hirman K., Bashiri-Shahroodi A., Daróczi D., Major Sz. ill. Szabó D. 4, Tatai T. 3

sárga lap: Szedmák R. ill. Szabó D.

kiállítva: Hirman K. (Kecskemét) a 29. percben

Maglódi TC: Kövesfalvi K. - Szabó D., Papp R., Németh L., Tatai T. cserék: Muhi V., Szunács M. csapatvezető: Németh János, Németh Gusztáv

Németh János (csapatvezető, Maglódi TC):  A listavezető ellen nagyon nehéz mérkőzésre készültünk. A mérkőzés rettenetesen izgalmasra sikerült, minden megtörtént tulajdonképpen, ami egy futsal meccsen történhet. Este fél hétkor kezdődött a mérkőzés, ahová hét játékosunkból öt, nagypályás kötelességeik miatt nem túl frissen érkeztek, ezért már a bemelegítést is óvatosan végeztük, nehogy túlságosan elfáradjunk a meccsre. A Kecskemét az első félidőben megszerezte a vezetést, amit a második félidőben növelni tudott 5:2-re. Rövid megbeszélés után sikerült felpörgetni a játékot és Szabó Dominik, valamint Tatai Tamás révén fordítani is tudtunk a 37. percben, ezután két gólra növeltük a vezetésünket. A 39. percben a Kecskemét 6:7-re felzárkózott, majd 20 mp-el lefújás előtt megkaptuk a hatodik szabálytalanság utáni figyelmeztetést, így az ellenfél büntetőhöz jutott, Kövesfalvi Krisztián azonban bravúrral védett. Meg kell említeni még Szunács Martint, motor volt ezen a meccsen, Németh Leventét, fegyelmezettségéért, valamint Muhi Viktort, aki erőn felül teljesített. Legyőzték fáradtságukat, tökéletesen játszottak maximális erőbedobással teljes koncentrációval, Győzelmet arattunk egy technikailag erős fegyelmezett, szimpatikus Kecskemét ellen, egy hihetetlenül élvezetes és izgalmas mérkőzésen.

----

U18 Futsal NB I., Keleti csoport, 20. fordulóból előrehozott mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - CSENGER FUTSAL 19 - 4 (5 - 3)

Gyömrő, jv: Ficsor M., Szehofner J. (Fodor C.)

gól: Szabó D. 12, Papp R. 3, Németh L. 2, Tatai T., Tréfás M. ill. Dancs D. 2, Lakatos A., Bandula G.

sárga lap: Németh L.

kiállítva: Csorvási Á. (Csenger) a 12. percben, Lakatos A. (Csenger) a 35. percben

Maglódi TC: Kövesfalvi K. - Szabó D., Németh L., Tatai T., Szunács M. cserék: Muhi V., Papp R., Tréfás M. csapatvezető: Németh János, Németh Gusztáv

Németh János (csapatvezető, Maglódi TC): Vasárnap este a Csengert fogadtuk Gyömrőn. Csengeren egy nagyon kiélezett, indulatoktól sem mentes - 7 sárgalapos - mérkőzésen kaptunk ki, ahol érzésem szerint győzelmet érdemeltünk volna. Úgyis álltunk fel hogy ez a visszavágó, meg kell mutatnunk mit tudunk. Sorozatban három megnyert mérkőzés önbizalmat adott, ennek ellenére ellenfelünk hamar, a mérkőzés elején még a góllövőlista harmadik helyezettje révén, megszerezte a vezetést és egészen a 16. percig futottunk az eredmény után. Aztán beindult a Szabó-Papp-Tréfás henger és szinte percenként szállították a gólokat. A végén a 19 rúgott gólunkra az ellenfelünk néggyel tudott válaszolni. Azt már tudtuk hogy a Csenger mit játszik, erre is készültünk. A taktika bejött, a srácok megmutatták mit tudnak, betartották minden utasítást. Nehezen induló, kemény mérkőzés volt, ahol az eredmény nem tükrözi a küzdelmet, ami a pályán zajlott. Sok sikert a Csenger csapatának!

U17TTTT.jpg

Partnereink