FUTSAL U18: MEGSZORONGATTUK A LISTAVEZETŐT

Ifjúsági csapatunk a bajnokságot jelenleg vezető, jó erőkből álló Kartal együttesét fogadta szombaton a gyömrői sportcsarnokban. Bokor Levente góljának köszönhetően vezetni tudtunk, ám ellenfelünk egyenlített, így a szünetre döntetlennel vonulhattak a felek. A hajrában sajnos két gólos előnyre tett szert ellenfelünk, ami után Krizsán Máté találatának köszönhetően még zárkózni tudtunk, de az újabb vendég pontot követően, Tréfás Márk révén már csak szépítésre futotta az erőnkből. Az eredmény miatt viszont nem kell keseregnünk, hiszen egy jó csapat ellen végig pariban voltunk.

U18 Futsal NB I., Keleti csoport, 8. forduló:

MAGLÓDI TC - KARTAL SE 3 - 4 (1 - 1)

Gyömrő, jv: Csehi A., Fodor C. (Ficsor M.)

gól: Bokor L., Krizsán M., Tréfás M. ill. Rajzinger Á. 2, Pintér K., Csóré D.

sárga lap: Simák T.

Maglódi TC: Kövesfalvi K. - Németh L., Szabó D., Papp R., Szunács M. cserék: Tréfás M., Muhi V., Krizsán M., Bokor L., Németh M. csapatvezető: Németh János, Németh Gusztáv

Németh Gusztáv (csapatvezető, Maglódi TC): Tudtuk, hogy egy igen erős, bajnokesélyes csapat látogat hozzánk, komoly háttérrel, ezért maximális koncentrációval álltak a fiúk a mérkőzéshez. Az edzésen gyakorolt mozgásokkal az egész mérkőzésen méltó ellenfelek voltunk, és kis szerencsével pontot, illetve pontokat szerezhettünk volna. Büszkék lehetünk a srácokra mert hétről hétre jobb teljesítményt mutatnak!

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink