FUTSAL: MÁSODSZOR IS VERTÜK AZ ÚJPESTET

Miután véget ért az alapszakasz első köre, újra találkozunk ellenfeleinkkel, persze most ellenkező pályaválasztás mellett. A bajnokságot az UTE csapatával szemben kezdtük, így hétfőn velük találkoztunk a kistarcsai csarnokban. Ahogy szeptemberben, úgy most sem állított túl nagy erőpróba elé sereghajtó riválisunk, és végül 9-5-ös győzelmet arattunk. Góljainkon ezúttal hatan, vagyis Rábold, Seregy, Simon, Horváth, Totika és Camin osztoztak. Jövő héten a közvetlen rivális ETO látogat hozzánk, ahol egy esetleges győzelem esetén felzárkózhatnánk győri ellenfelünkhöz. A találkozó a góllövőlista első három helyezettjének - Püspök (21 gól, ETO), Rábold (18 gól Maglód), Simon (14 gól Maglód) - különharcát is hozhatja. 

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, 12. forduló:

UTE - MAGLÓDI TC 5 - 9 (2 - 3)

Kistarcsa, jv: Deme R., Molnár R. (Boros R.)

gól: Gerhardt Á. 3, Rakusz B. 2 ill. Rábold R. 2, Horváth R. 2, Simon Zs. 2, Seregy T., Totika B., Camin R.

UTE: Cseh P. - Gerhardt Á., Boros D., Tóvizi T., Rakusz B. cserék: Petró Á., Rosta L., Szabó V.

Maglódi TC: Lipők B. - Gál J., Rábold R., Poncok Cs., Simon Zs. cserék: Nagy T., Seregy T., Sipos A., Camin R., Merczel J., Horváth R., Totika B., Bogáti P.  játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): A mégkőzés elején hamar vezetést szereztünk, de meglepett minket, hogy már ekkor vészkspus játékra váltott a hazai csapat. Nem is tudtunk mit kezdeni vele, ezért hamar időt kellett kérnünk, hogy rendezzük a sorokat. Szerencsére előnnyel fordultunk és ott már a saját játékunkal magabiztos győzelmet arattunk. Jövő héten az ETO jön hozzánk egy nagyon jó mérkőzés várható, ahol minden szurkolónkra nagy szükség lesz a győzelemhez!

futsal202209.jpg

Partnereink