U15: GYŐZELEMMEL ZÁRTUK A SZEZONT

Hazai pályán zárta a szezont U15-ös együttesünk, amely a közvetlen rivális Kartal ellen lépett pályára. Berényi Kristóf korai gólja után a kartali Kmety Dominik egy perc alatt fordítani tudott. Szerencsére Gyenes Gergő és Bertalan Hunor góljainak köszönhetően a félidő előtt már újra mi vezettünk, majd a szünet után Gyenes Gergő és Berényi Kristóf tovább növelte az előnyünket, így végül 5-2-re nyertünk. A tavaszi folytatást az előkelő negyedik helyről várhatjuk, mindössze két pontra lemaradva a dobogóról.

Megyei bajnokság, Keleti csoport, 9. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - KARTAL 5 - 2 (3 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Pallai P. (Kovács T., Fenyvesi R.)

gól: Berényi K. 2, Gyenes G. 2, Bertalan H.

Maglódi TC: Nyilas L. - SZABÓ B., Szabó D. (Karajos K. 70p), Ofella G., Kristóf L., Bertalan H. (Nagy B. 57p), GYENES G. (Piller B. 57p), Berényi K., KOVÁCS M., Kovács Bence, KOVÁCS BÁLINT

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Gratulálok a győzelemhez és az egész szezonban nyújtott teljesítményéhez a srácoknak! Külön öröm, hogy egy-két alkalmat leszámítva, amikor sok hiányzónk volt, minden csapattal szemben pariban voltuk és többet ezek közül le is győztünk. Úgy gondolom jó úton halad a fejlődésünk, immár nagypályán szereplő csapatként.

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink