TÁPIÓSZECSŐ FC - MAGLÓDI TC 3 - 1

Tovább tart felnőtt csapatunk vesszőfutása, miután fájó vereséget szenvedtünk az utolsó helyezett Tápiószecső vendégeként.

Remekül kezdtük a találkozót. Futószallagon alakítottunk ki a lehetőségeket, három (!) kapufát rúgtunk rövid idő alatt, ám betalálni valahogy mégsem sikerült. Ezután persze jött a hidegzuhany. Két pontrúgás után - hathatós közreműködésünkkel kísérve - két gólos előnyre tett szert a hazai csapat. Juhász Bertalan szabadrúgás, Varga Vince szöglet után volt eredményes. Innentől aztán futhattunk az eredmény után, ami az elmúlt időszakunkat tekintve nem sok jóval kecsegtetett. A Tápiószecső köszönte szépen, hogy gólokhoz segítettük őket és voltak annyira rutinosak, hogy előnyüket meg is őrizték. A második félidő elején, Urbán gólja után három gólos is volt a fórjuk, de Lukács Bálint legalább a becsületgólunkat megszerezte, ami sokat nem ért, miután nem utolsó gólig játszották a meccset. Lehangoló teljesítményünket követően a kieső zónába kerültünk és ugyan a mezőny nagyrészével ellentétben nekünk még két meccsünk van hátra az idén, ám félő, hogy túl nagy javulásban nem reménykedhetünk már.

Pest megyei I. osztály, 14. forduló:

TÁPIÓSZECSŐ FC - MAGLÓDI TC 3 - 1 (2 - 0)

Tápiószecső, 100 néző

jv: Derda J. (Varga L., Koroknai Á.)

gól: Juhász B., Varga V., Urbán R. ill. Lukács B.

sárga lap: Borsos G., Budafai G.

Tápiószecső: Gecse Gy. - Balla Cs., Horváth G., Erdélyi Zs., Urbán R. (Mészáros M. 87p), Juhász B., Juhász T., (Bata G. 90p), Varga V., Süli Sz., Kisréti M., Szirtesi A. vezetőedző: Szász Ferenc

Read More

Maglódi TC: Heim A. (Nagy Cs. 46p) - Borsos G., Vasas A., Magyar T., Horváth R., Lukács B. (Kőbányai R. 86p), Pocok Cs., Budafai G., Kourdakis P., Vincze L., Pápai D. (Mácsik D. 34p) vezetőedző: Nahóczky Attila

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Kezünkben volt a mérkőzés, helyzeteket dolgoztunk, de két bekapott potyagólunk megpecsélte a sorsunkat. Igyekeztünk fordítani, de csak a szépítésre futotta tőlünk ezen a napon.

U132014.jpg

Partnereink