FUTSAL: TARTALÉKOSAN IS GYŐZELEM A BEAC ELLEN

Nem a legjobb előjelekkel vártuk a BEAC elleni találkozót, hiszen a Piliscsaba ellen kulcsjátékosainkat, Hollauert és Bogátit is kiállították. Majd most a kezdési időpontban derült ki, hogy Poncok Csaba és Horváth Richárd sem játszhat, így az eddig szerzett góljaink pontosan fele hiányzott a pályáról.

Együttesünk viszont nem foglalkozott a nehézségekkel. Taktikus játékkal és Totika Béla vezérletével végül 5-3-as győzelmet arattunk.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, 6. forduló:

ELTE-BEAC - MAGLÓDI TC 3 - 5 (1 - 2)

Budapest, jv: Deme R., Nyekita B. (Surin S.)

gól: Sélley T., Soltész L., Jung M. ill. Simon Zs. 3, Rábold R. 2

sárga lap: Gál J.

BEAC: Sajben M. - Soltész L., Sélley T., Appl K., Spáth H. cserék: Hoffer Cs., Rácz R., Kupás V., Jung M., Árendás T., Dunai A., Lugosi M., Béni Z. edző: Fülöp Lajos

Maglódi TC: Lipők B. - Gál J., Totika B., Rábold R., Simon Zs. cserék: Németh G., Camin R., Nagy T., Seregy T., Sipos A.  játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Két eltiltott játékosunk nélkül érkeztünk az ELTE-BEAC otthonába, de amivel ott szembesültünk mélyen érintette a csapatot. Poncok és Horvárth orvosi igazolása Maglódon maradt és így újabb két kulcsjátékosunk nem játszhatott. A régi öregeknek kellett megvívni a csatát a tavalyi ezüst érmes Szigetszentmiklósra épülő fiatalok ellen. Nagyot küzdöttünk és Simon Zsolt és Rábold Richárd találataival 5:3-ra nyertünk. Csapategységből jelesre vizsgáztunk és az eddig kevesebbet játszó játékosok, extrát nyújtottak, közüllük is leginkább Totika Béla!

U14masodik.jpg

Partnereink