UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (11. forduló)

KIÁBRÁNDÍTÓ EREDMÉNYEK.

- csak az U21 szerzett pontot.

NB II. Közép-Kelet 11. forduló:

U17 AIRNERGY-U16 - MAGLÓDI TC 4 - 1 (3 - 1)

Budapest

gól: Szegedi M.

sárga lap: Gruber B., Filácz K., Szegedi M.

Maglódi TC: Fábián A. - Szász B., Wéber K., Gyuga O., MERCZEL Z., Gruber B., FILÁCZ K., BERTA B., Kiss P. (Kovács B. 57p), SZEGEDI M. (Palotai Cs. 76p), Csákó Cs.

Baranyai Pál (edző): - Jól kezdtük a mérkőzést, akár el is dönthettük volna a találkozót, de a kapu előtt nem koncetráltunk eléggé. Majd több védelmi hibát is vétettünk, amiből a hazaiak gólokat szereztek. A mérkőzés egészét tekintve megérdemelten nyert a Airnergy, de ehhez kellett egy következetlen játékvezető is. Azt gondolom, hogy a csapatunk fejlődött, hiszen egy gyengébb napot kifogva is pariban voltunk a második helyzettel.

-----

NB II. Közép-Kelet 11. forduló:

U21 AIRNERGY-U19 - MAGLÓDI TC 3 - 3 (2 - 1)

Budapest

gól: Bencsik R., Rudolf K., Resch M.


Maglódi TC: Dezső K. - Rudolf K., Resch M., Krekács T. (Váradi M. 61p), Matyó M., Bartha Sz., Silberer R. (Erdősi N. 72p), HACIGLU S., Bíró T. (Erdősi R. 32p), BENCSIK R., GRESKÓ G.

Filácz Imre (edző):  - Sajnos nem játszhatunk minden meccsen olyan jól, mint a múlt héten. A vasárnapi találkozón borzalmas körülmények között, tragikus minőségű pályán kellett szerepelnünk, ami igencsak nem feküdt a játékunknak. Véleményem szerint két pontot a Népligetben hagytunk.

--------

NB II. Közép-Kelet 11. forduló:

U14 MAGLÓDI TC - SALGÓTARJÁNI BTC 3 - 5 (2 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Vágó Z. 3

sárga lap: Véglás R., Skultéty D.

Maglódi TC: Morocz I. - Mikó Sz., Fodor E., Muhi V., Skultéty D. - Papellás P., Kanalas K., Véglás R., Seletye T. - Vizi D., Vágó Z.

-------

NB II. Közép-Kelet 11. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - SALGÓTARJÁNI BTC 1 - 12 (0 - 3)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Fábián D.

sárga lap: Fischer P.

 

Maglódi TC: Morocz I. - Aczél P., Óvári K. (Tukacs T. 41p), Rissai G., Mészáros T. - Szever Á., Hornyák M., Vasvári Á., Sengel T. - Fischer P., Fábián D.

edzők: Rakita Gábor és Bíró Roland

Bíró Roland (edző): - Az U14-ben a kötelező Bozsik rendezvény miatt kulcsjátékosok hiányoztak, akiket nem tudtunk megfelelően pótolni. Az első félidőben jobbak voltunk az ellenfelünknél, a fordulás után viszont a védelmi megingásinkat kihasználata a vendég csapat. Csere hiányában frissíteni nem tudtunk, így végül vereséget szenvedtünk. Az U15-ben is több hiányzó volt és néhányan betegen vállalták a meccset. Sajnos a védelem tengelyében játszó Óvári Kristóf kiválása után a sorsunk megpecsételődött.

felnottcs220914.jpg

Partnereink