JÚLIUS 27-ÉN MÁR KUPAMECCSET JÁTSZIK CSAPATUNK

fotó: pest.mlsz.hu

Noha a bajnoki rajtig még majdnem egy hónap hátravan, pénteken csapatunk mégis tétmérkőzésen lép pályára, ugyanis elrajtol Magyar Kupa Pest megyei ágának mezőnye. Ahogy tavaly, úgy idén sem lettünk erőnyerők, így már az első fordulóban meg kell mérettetni magunkat. A sorsolás szeszélye folytán azt a Törtelt kaptuk, amely tavasszal a Pest Megyei Kupából búcsúztatott minket. A friss megyei első osztályú tagsággal rendelkező ellenfelünket ezúttal hazai pályán fogadjuk.

Az is eldőlt, hogy a bajnokság első fordulójában (augusztus 18-19.) Nagykőrösre látogatunk, de miután az egyeztetések még zajlanak, a pontos dátum és időpont csak később várható. A megyei első osztály mezőnyében váratlan visszalépés nem történt. A előző bajnokság mezőnyéből feljutott a Taksony, kiesett a Dabas II., Sülysáp és a Szigetszentmiklós. Helyüket a harmadosztálytól elköszönő Vecsés és a feljutott Felsőpakony, Dunakeszi és Törtel csapatai veszik át.

Együttesünk eddig két edzőmérkőzést vívott. Az NB 3-as Dunaharasztitól 3-1-es vereséget szenvedtünk (góllövő Németh Zs.), míg a megyei első osztályú Szentendre csapatát 4-0-ra vertük meg (góllövő Németh R., Vasas A., Thurzó M., Kolozsvári L.). Most szombaton csapatunk a másodosztályú Bugyi vendégeként lép pályára, majd az Építők elleni szerdai edzőmérkőzés, a Törtel elleni találkozóra készülvén elmarad. Ha kiesünk a kupából, akkor augusztus 4-én BLSZ első osztályú Ikarus csapatához látogatunk.

Vezetésünk továbbra is igyekszik megerősíteni a keretetet, de konkrétumokról csak később tudunk beszámolni.

Következő mérkőzéseink:

2018. július 21., szombat, 10:00

BUGYI (megyei II.) - MAGLÓDI TC

Bugyi

-----

2018. július 27., péntek, 17:30, Magyar Kupa., 1. forduló

MAGLÓDI TC - TÖRTEL

Maglód, Kertész Károly Stadion

U15maglod.jpg

Partnereink