ITTHON TARTOTTUK A KERTÉSZ KÁROLY KUPÁT

A maglódi öregfiúk (sárga) és a felvidéki Hosszúszó (narancssárga) csapatai

Szép időt, jó hangulatot és maglódi győzelmet hozott az idei Kertész Károly Kupa játéknapja. A meghívott csapatok a finom ebéd után mezt húztak és a pályán, baráti hangulatban döntötték el kié is legyen a torna legnagyobb serlege.

Az első mérkőzést a maglódi öregfiúk és a Hosszúszó csapata vívta, de felülkerekedni egyik együttes sem tudott a másikon, így végül döntetlennel zárult az összecsapás. Ezután a kissé fiatalabb, de ugyancsak maglódi Bronz Seniors a Bonyhád-Börzsönnyel játszott, ahol előbbi csak kapufákig, utóbbi viszont gólokig jutott, így ez döntőnek is bizonyult. A Bronz Seniors a harmadik találkozón már a kaput is betudta venni és miután többször tette, mint a Gömörhosszúszó gárdája, már ők sem álltak már pontok nélkül. A negyedik találkozón a Bonyhád ugyan vezetni tudott a Tabányi Pál vezette öregfiúk csapatunk ellen, de a hajrában feltámadó együttesünk végül fordítani tudott és bezsebelte első győzelmét a tornán. Az ötödik mérkőzést egy sajnálatos sérülés árnyékolta be. A 25. percben egy szerencsétlen szituáció után megsérült a bonyhádiak egyik játékosának bokája, akit nagy taps mellett a mentő szállított el a sporttelepről. Jobbulást kívánunk neki! A csapatok érthető módon nem szerették volna folytatni a játékot és végül kiegyeztek egy 2-2-es döntetlenben. Az ezt követő szünetben az U14-es csapatunk ünnepélyes díjátadójára került sor, ahol az együttes tagjai megkapták érmeiket és díszes serlegüket. A torna záró felvonásán a két maglódi gárda feszült egymásnak, de gyakorlatilag csak egy csapat, a rutinosabb öregiúk volt képes helyzeteket kialakítani, gólokat szerezni, így megérdemelt győzelmük az első helyet is jelentette.

A kupák átadása után a csapatok legjobbjait is díjazták. A Gömörhosszúszó legjobbja Hegedűs Béla, a Bonyhád-Börzsönyé Berényi Szabolcs, a maglódi öregfiúké Budafai Gergő, míg a Bronz Seniorsé Rakita Gábor lett.

Eredmények:

Gömörhosszúszó - Maglódi TC 1-1

Bonyhád-Börzsöny - Bronz Seniors 2-0

Bronz Seniors - Gömörhosszúszó 2-1

Maglódi TC - Bonyhád-Börzsöny 5-2

Bonyhád-Börzsöny - Gömörhosszúszó 2-2

Maglódi TC - Bronz Seniors 4-0

 

végeredmény:

1. Maglódi TC 10-3 7p

2. Bonyhád-Börzsöny 6-6 5p

3. Bronz Seniors 2-6 3p

4. Hosszúszó 4-5 2p

futsal202209.jpg

Partnereink