U14: ÚJABB KÉT GYŐZELEMMEL KÖZELEBB AZ ÁLOMHOZ

U14-es együttesünk előbb Ecseren, majd a Kakucs elleni pótoltolt mérkőzésen is nyerni tudott, így miután a Gyáli Lurkó pontokat veszített, megnyílt a lehetőség az aranyérem megszerzésére is. Ha kedden Dánszetmiklóson, majd utána a Gyáli BKSE ellen sikerül győznünk, bajnokká válhat korosztályunk. Góljainkat az elmúlt mérkőzéseken Piller Bence, Berényi Kristóf, Szabó Dávid és Kovács Máté szerezték, míg Nyilas Levente kapuját most sem sikerült bevennie az ellenfeleknek.

U14 Megyei II. osztály, Közép B csoport, 13. forduló:

ECSER - MAGLÓDI TC 0 - 1 (0 - 0)

Ecser, jv: Szalma B.

gól: Piller Bence

Maglódi TC: NYILAS L. - Gyenes G., Kovács B., BERÉNYI K., Szabó D., Mislai F., Balogh D., Kovács M., Karajos K. cserék: Szabó B., Szilágyi Zs., Piller B., Nagy B.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Nehezen ugyan, de sikerült behúznunk a kötelezőt. Olyan lehetőség előtt állunk, amely miatt minden találkozónak súlya van és ezt a "terhet" még szoknia kell focistáinknak. Egy góllal is lehet nyerni és mi tudtunk is, ezért gratulálok a fiúknak, főleg úgy, hogy ismét kapott gól nélkül jöttünk le a pályáról!

-----

U14 Megyei II. osztály, Közép B csoport, 10. fordulóból pótolt mérkőzésen:

KAKUCS - MAGLÓDI TC 0 - 3 (0 - 1)

Kakucs, jv: Rozenbeiger A. R.

gól: Berényi Kristóf, Kovács Máté, Szabó Dávid

Maglódi TC: NYILAS L. - Gyenes G., KOVÁCS B., Szabó D., Berényi K., Mislai F., OFELLA G., Kovács M., Karajos K. cserék: Szabó B., Balogh D.,  Szilágyi Zs., Piller B., NAGY B.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Ezen a mérkőzésen is remegtek kicsit a lábak, de a találkozó a második félidejében így is sikerült magabiztossá tenni a győzelmünket.

 

U7_2022.jpg

Partnereink