MAGLÓDI TC - TAKSONY 0 - 1

http://maglodtc.hu/elsocsapat/NagyCs2016.jpg

A tavaszi nyolcadik fordulóban végre valóban hazai pályán játszhattunk. Ragyogó napsütésben, szép időben indult útjára a labda és ezzel el is mondtunk mindent, aminek örülhettünk.

A bajnokság éllovasa ellen egy gólos vereséget szenvedtünk, igaz a mai mérkőzésen a Taksony nem igazolta miért is az aranyérem legfőbb várományosa. Az első félidő zömében kiegyenlített játék folyt a játéktéren, de a szünet felé közeledve két nagy lehetőségünk is akadt. Előbb Németh Richárd lövése kerülte el kevéssel a kaput, majd Malik Gábor nem tudta értékesíteni az elé tálalt labdát. Aztán persze kihagyott helyzeteinket góllal büntette a vendég csapat, miután a 43. percben védőink lemaradtak a szöglet után érkező Kocsis Dávidról, aki védhetetlenül fejelt a kapunkba.

A szünet után a Taksony térfelére tevődött át a játék, a vendégek jobbára kontrákból tudtak veszélyeztetni. Elfutások után, beadásokból volt lehetőségünk az egyenlítésre, de vagy pontatlanok voltunk, vagy szerencsétlenül pattant a labda, vagy egymást akadályoztuk lövés közben, így végül pont nélkül maradtunk.

Pest megyei I. osztály, 23. forduló:

MAGLÓDI TC - TAKSONY SE 0 - 1 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Kéri I. Z. (Csatlós A., Székely G.)

gól: Kocsis D.

sárga lap: Németh Zs.

Read More

Maglódi TC: Benkő M. - Németh Zs., Kourdakis P., Pápai D., Vincze L., Poncok Cs., Magyar T. (Victor M. 84p), Németh R., Budafai G., Kolozsvári L. (Lukács B. 69p), Malik G. (Hausner E. 77p)  vezetőedző: Nahóczky Attila

Taksony SE: Stammel A. - Meiszter M., Kozári Cs., Kocsis D., Vörös D. (Sipos R. 61p), Patály J. (Szanku K. 78p), Lakatos Zs., Horváth R. (Szalay M. 67p), Farkas Á., Vasas A., Bábik T. (Győri R. 73p) edző: Szabados Tamás

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): A mérkőzés összképe alapján az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna. Amit a Taksony nyújtott ellenünk az nem azt mutatta, hogy az első helyezett játszik a nyolcadikkal.

U14masodik.jpg

Partnereink