AZ ÉLLOVAST IS MEGVERTÉK AZ ÖREGEK

Nagy csatában ugyan, de egy góllal jobbak voltunk mint a listavezető Tápiószentmárton! Öregfiúk csapatunk a második, úgy hogy egy meccsel kevesebbet játszott, mint az élen álló riválisa.

Öregfiúk bajnokság, Nagykátai-csoport, 9. forduló:

ARANYSZARVAS SE TÁPIÓSZENTMÁRTON - MAGLÓDI TC 1 - 2 (1 - 0)

Tápiószentmárton

gól: Sipos A., Baranyai P.

sárga lap: Sipos A.

 

Maglódi TC: HAFFNER GY. - Tabányi T. , RAKITA G., Metz Gy., Filácz I. - SIPOS A., Totika B., BARANYAI P., GÁL J. - Lukács Á., Lukács B. cserék: Albert I., Varga A., Szabó G., Németh G., Merczel J., Papp T. csapatvezető: Tabányi Pál

 

Tabányi Pál (csapatvezető): - Az első félidei, kapu előtti pontatlanságunkat a hazaiak egy ellentámadás végén góllal büntették. A második játékrészben két szép egyéni teljesíménynek köszönhetően megtudtuk fordítani az eredményt. Összességében mondhatjuk, hogy az egyenlő erők küzdelmében a szerencse mellénk állt és megnyertük a mérkőzést.

 

Merczel János (a csapat játékosa): - A nagyon jó erőkből álló hazaiak nagy erőbedobásra késztették csapatunkat még úgy is, hogy a lehető legerősebb összeállításban léptünk pályára. Örülünk a győzelemnek és további sok sikert kívánunk a Tápiószentmártonnak.

 

 

----

 

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink