FUTSAL: DUHAJ ÁDÁMNAK KEDVESKEDETT CSAPATUNK

Csapatunk az FC Dabas elleni soros bajnokiját kiegyenlített első félidő után könnyedén abszolválta, így továbbra is őrzi első helyét a tabellán. Az estén azonban másodlagos volt az eredmény, hiszen egy olyan futballista tette tiszteletét, aki egy hatalmas harcot vívott meg az elmúlt időszakban. Duhaj Ádám, akinek az életét többszöri újraélesztéssel mentették meg, régóta ismeri, szereti csapatunkat, amely a pénzdíjas tornákon MATES néven szerepel. Együttesünk egy aláírt mezzel kedveskedett az FC Dabas labdarúgójának, amit a mérkőzés előtt adtak át neki.

Férfi Futsal Pest megyei Regionális futsalbajnokság, 22. forduló:

MAGLÓDI TC - FC DABAS 11 - 3 (2 - 1)

Gyömrő, Sportcsarnok, jv: Mohácsi I. (Kiss T. Z., Józan Cs.)

gól: Horváth R. 3, Poncok Cs. 3, Rábold R. 2, Totika B., Balogh Z., Szűcs R. ill. Bálint Z., Ubornyák J., Fodor G.

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Németh G., Rábold R., Gál J. cserék: Merczel J., Bódi L., Totika B., Poncok Cs., Balogh Z., Szűcs R., Hollauer B., Sipos A. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): A Dabas csapatát fogadtuk kedden. A mérkőzés egy számunkra igen fontos eseménnyel kezdődött. Mint azt sokan tudják a tévéből és az újságokból, a 16 éves tehetség Duhaj Ádám, aki még az őszi meccsen játszott is ellenünk, egy nagypályás meccsen összeesett és 11-szer kellett újraéleszteni. Szerencsére csodával határos módon túlélte ezt a ritka, ám mostanában több futballista életét követelő betegséget. Ádám évek óta követi és szereti csapatunkat, ezért a kezdés előtt egy kis meglepetéssel készültünk neki és egy, a csapat által aláírt mezt adtunk át. Ezúton is mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánunk Ádámnak. A mérkőzésre szinte teljes kerettel érkeztünk, így viszonylag könnyed 11-3-as győzelmet arattunk az egyébként derekasan küzdő vendég csapat ellen.

---

Következő mérkőzés:

2018.03.13., kedd, 20:45, Gödöllő

FŐNIX ISE (6.) - MAGLÓDI TC (1.)

U132014.jpg

Partnereink