SÜLYSÁPI SE - MAGLÓDI TC 1 - 4

Vasárnap kezdetét vette a megyei első osztály tavaszi szezonja, ahol a sereghajtó Sülysáp vendégeként léptünk pályára a gyömrői műfüves pályán. Miután mi játszottunk a legkorábban a 16. fordulóban, nevünkhöz fűződik az idei év első Pest megyei bajnoki mérkőzés győzelme és Budafai Gergő (képünkön) személyéhez az idei év első bajnoki találata is, ami mindjárt kettő lett. Kiváló játékosunk tehát ott folytatta, ahol tavaly a Szigetszentmiklós ellen abbahagyta.

A találkozó elejétől kezdve kezdeményezőbben játszottunk, mint riválisunk, majd a vezetést is megszereztük a 28. percben. Vincze László baloldali elfutása után Budafai elé tálalt, aki belsővel a léc alá lőtt. A 39. percben ismét csapatkapitányunk volt eredményes, amikor egy kipattanó labdát lőtt a kapuba. A második félidő 52. percében egy sülysápi védelmi hiba után Poncok Csaba került helyzetbe, de a kapusba lőtte ziccerét. Szerencsére Kolozsvári Laci jó helyen állt és háromra növelte előnyünket a kipattanó után. A 85. percben szépített a Sülysáp miután egy rossz becsúszó szerelés után büntetőhöz jutott ellenfelünk, amit a kapus Bartos Gergely értékesített. Sajnos egy felelőlten tett miatt ekkor kiállították védőnket Pápai Dánielt is. A bekapott gólra rögtön, vagyis egy perc múltán válaszoltunk. Borsos Gábor beadását új szerzeményünk, Malik Gábor lőtte az ellenfél kapujába, ami után már nem változott az eredmény. Magabiztosan hoztuk a kötelező három pontot, jó alaphangot adva így a szezonnak.

Pest megyei I. osztály, 16. forduló:

SÜLYSÁPI SE - MAGLÓDI TC 1 - 4 (0 - 2)

Gyömrő, 50 néző

jv: Futó T. (Deme R., Berendi T. Cs.)

gól: Bartos G. (11-esből) ill. Budafai G. 2, Kolozsvári L., Malik G.

sárga lap: Németh R.

kiállítva: Pápai D. a 85. percben (köpésért)

Read More

Sülysápi SE: Bartos G. - Ill G. (Béres K. 46p), Trabak Z., Szűcs D., Varga L., Vasadi R. (Fedeles M. 52p), Simon Á., Dinnyés D., Szűcs B. (Nagy G. 56p), Simon L., Trabak M. játékos-edző: Veres István László

Maglódi TC: Nagy Cs. - Vincze L. (Thurzó M. 81p), Pápai D., Albirt M., Borsos G., Németh Zs., Németh R. (Magyar T. 78p), Poncok Cs., Budafai G., Kolozsvári L. (Malik G. 60p), Számpor E. (Lukács B. 60p) vezetőedző: Nahóczky Attila

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Magabiztosan játszottunk, kézben tartottuk a mérkőzést és teljesen megérdemelten nyertünk. 3-0 után kicsit kiengedtünk, ami megbosszulta magát a kapott gólban, de ettől függetlenül elégedett lehetek a csapattal, hiszen mindent megtettek a játékosok, hogy eredményes legyen a rajtunk.

U14masodik.jpg

Partnereink