U7: RANGOS TORNÁN SZEREPELT KOROSZTÁLYUNK

Legkisebb, vagyis U7-es korosztályunk rangos megmérettetésre, a Gödöllőn megrendezett Sátor Kupára kapott meghívást. Egy játékos kivételével még minden játékosunk óvodás, akik nagyrészt szeptember óta ismerkednek a labdarúgás alapjaival, így életük első tornáján vehettek részt vasárnap. Igen nívós mezőny gyűlt össze, hiszen képviseltette magát a Videoton, az MTK, a Ferencváros és a Vasas U7-es korosztálya is. 

Az első mérkőzéseken még nem igazán taláták a helyüket a kicsik, ami kapott gólokban is megmutakozott. A torna előrehaladtával persze egyre jobban magukra találtak és győzelmeknek is örülhettek. Csapatunk 24 együttes közül végül a 18. helyen végzett, de így is éremmel gazdagodhattak, hiszen ebben a korban a játék élménye a legfontosabb, ami meg is volt, hiszen a legnagyobb vereség után is széles mosollyal jöttek le a pályáról.

 

A tornán góljainkat Gyurina Márton 4, Francenzovics Dávid 4, Kozma Csenge, Szilágyi Szabolcs és Szabadi Bálint szerezték, de Hanisch-Béky Noel, Tihon Zsombor és Nyitrai Dávid is kiemelkedő teljesítmény nyújtott.

 

Végeredmény:

1. MTK
2. Ferencvárosi TC
3. Debreceni Olasz Focisuli
4. Eger I., 5. Csepel SC, 6. Videoton FC, 7. Mészöly Focisuli, 8. Ikarus kék 9. Vác FC 10. Gödöllői SK I., 11. Kelen SC, 12. BVSC, 13. ASI Dinamo, 14. Nagykáta SE 15. Vasas, 16. RAFC, 17. Fót, 18. Maglódi TC, 19. Gödöllő II., 20. Eger II., 21. Ikarus piros, 22. Mogyoród, 23. Veresegyháza, 24. Monor (visszalépett).

 

 

U15maglod.jpg

Partnereink