EZÚTTAL A PITBULL OKOZOTT MEGLEPETÉST

Az idei bajnokság kiegyensúlyozottsága némileg enyhíti a csonka mezőny okozta csalódottságot. Már csak két forduló van hátra az alapszakaszból, de még senki nem érezheti magát biztos felsőházi résztvevőnek. Legjobb helyzetben a kilenc pontos All In, legrosszabban a három egységgel rendelkező Street FC van, igaz ehhez kellett a mostani egymás elleni mérkőzésük is, amelyből 10-7-es győzelmükkel Zsidi Balázsék jöttek ki jobban. A talákozón az All In egy tartalékkal, míg a Street csere nélkül állt ki.

A nap legnagyobb küzdelmét az Arany Ászok és a Last Minute csatája hozta. A találkozó végig feszült hangulatú volt, néhol már átcsapott durvaságba is, mely után csak nagyon nehezen nyugodtak meg a kedélyek. A mérkőzés vége előtt két perccel még a fiatalok vezettek, ezután előbb Izsold Endre Dániel, majd egy nagyon szép támadás végén Rakita Gábor révén fordítottak az Ászok. Nagyon tehetséges fiatalokból áll a Last Minute, akik ha csak a játékra koncetrálnának bárki ellen győzelemi eséllyel indulhatnak harcba.

Hogy ez a játéknap se teljen el meglepetés nélkül, arról a Pitbull gondoskodott, akik az első helyen álló, csere nélkül felálló Young Boys ellen nyertek meglepően könnyedén. Az elmúlt fordulók mindegyikén kikapott az aktuális listavezető. Ennek értelmében a hatodik fordulóban a Maradék - All In derbinek után az előbbi fog jobban örülni.

2018. január 21., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

5. forduló:

ALL IN - STREET FC 10 - 7

g: Szabó G. 4, Zsidi B. 3, Lévai Cs. 2, Aszódi M. ill. Szegedi R. 3, Karika Gy. 2, Hostenszki K., Virág T.

ARANY ÁSZOK - LAST MINUTE 5 - 4

g: Budafai G. 2, Izsold E. D. 2, Rakita G.  ill. Bányai P. 2, Sengel T. 2

PITBULL - YOUNG BOYS 13 - 8

g: Hegyesi K. 4, Wojas P. 4, Bacsa Z. 3, Huszárik R., Bíró R. ill. Szilágyi K. 4, Gruber B. 2, Vígh I. 2

A MARADÉK FC szabadnapos volt.

A bajnokság állása:

Góllövőlista:

Következő forduló:

2018. január 28., vasárnap, Nyaralósi Sportcsarnok

6. forduló:

  9:00 LAST MINUTE FC - YOUNG BOYS

10:00 ARANY ÁSZOK - STREET FC

11:00 ALL IN - MARADÉK FC

PITBULL szabadnapos

----

Támogatók:

U13 csapatkep.jpg

Partnereink