MAGLÓDI TC - SZENTENDRE 4 - 0

Végre kiszakadt a gólzsákunk és az újonc Szentendre ellen remek második félidőt produkálva magabiztos győzelmet arattunk.

Az első félidő hajrájában egy szép támadás után, a múlt héten az U19-ben öt gólig jutó Kolozsvári László volt eredményes, így a szünetre egygólos előnnyel vonulhattunk. A második játékrészre még támadóbb szellemben léptünk pályára, ami egy óra elteltével aztán két perc alatt két gólt is hozott a számunkra. Az 59. percben egy bedobás után a csereként beálló Fischer Zsigmond (képünkön) vette be a vendég kaput, majd a 61. percben az ő szabadrúgását követően Albirt Mátyás csúsztatta a játékszert Özvegy hálójába. A 77. percben ismét Fischer volt a főszereplő, miután egy formás támadás után újra mattolni tudta a vendég védelmet és gyakorlatilag eldöntötte a találkozót.

Négygólos győzelmünkkel egy öt meccses nyeretlen szériát zártunk le, amellyel rendkívül fontos három pontot tudtunk szerezni. Jövő héten egy újabb "hatpontos" találkozó vár ránk a Százhalombatta vendégeként.

Pest megyei I. osztály, 10. forduló:

MAGLÓDI TC - SZENTENDRE VSE 4 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Janitz G. (Gyikó T., Balogh II. Z.)

gól: Fischer Zs. 2, Kolozsvári L., Albirt M.

Read More

Maglódi TC: Kőhalmi Gy. - Albirt M. (Magyar T. 78p), Németh Zs., Poncok Cs. (Barta D. 82p), Németh R., Budafai G. (Hausner E. 82p), Kolozsvári L. (Greskó G. 58p), Számpor E. (Fischer Zs. 46p), Vincze L., Szirtesi A., Pápai D. vezetőedző: Nahóczky Attila

Szentendre VSE: Özvegy T. - Faragó D. (Egervári M. 74p), Szijj K. (Daru D. 79p), Szalai Á. (Bácsi O. 63p), Lukács G., Lénárt K., Sergő M., Krasznai V., Zsinka Zs. (Dalkó D. 34p), Molnár G. (Dalkó S. 60p), Antal A. edző: Dombay Zsolt

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Kiegyenlített első félidőt követően jól kezdtünk a szünet után, ennek köszönhetően tudtuk megnyerni a mérkőzést.

U17TTTT.jpg

Partnereink