EDZŐVÁLTÁS FELNŐTT CSAPATUNK KISPADJÁN

 undefinedA Százhalombatta elleni, döntetlenre végződött találkozó után lemondott felnőtt csapatunk edzője Rakita Gábor. Korábban, a Tápiószecső elleni találkozó után már egyszer beadta lemondását a tréner, de akkor még maradásra bírta őt az elnökség, javuló eredményeket remélve a kiesés elleni harcban. Noha a Halásztelek ellen győzni tudott csapatunk, azt követő két mérkőzésen már csak egy döntetlenre futotta, így a mostani elhatározását már egyesületünk vezetése is elfogadta.

Tegnapi napon kinevezésre került az új szakvezető, Schindler Szabolcs személyében, aki ismerős lehet a magyar labdarúgásban jártas szurkolóink körében. A 42 éves szakember NB I-es labdarúgói múlttal rendelkezik. A Bp. Honvéddal (2007) és az MTK-val (2000) Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett. A kék-fehérekkel bajnoki második is volt az ezredfordulón. Játékos pályafutása után "A" lincenszes edzői végzettséget szerzett. Korábban a Vasas Kubala Akadémián és a Viadukt Biatorbágy csapatánál is dolgozott.

Rakita Gábornak köszönjük lelkiismeretes, odaadó munkáját és bízunk benne, hogy utánpótlásunk felkészítésében továbbra is szerepet vállal, míg Schindler Szabolcsnak sok sikert kívánunk felnőtt csapatunk kispadján.

Felnőtt csapatunkhoz kapcsoló hír még, hogy az ereditől eltérően nem vasárnap, hanem pénteken játszuk le bajnoki mérkőzésünket Turán, 16 órától.

fotó: Vasas Kubala Akadémia (www.vkla.hu)

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink