MAGLÓDI TC - DABAS II. 3 - 2

KÜZDELMES MÉRKŐZÉSEN MEGÉRDEMELT GYŐZELEM

Kevés szurkolót vonzott a Dabas II. elleni találkozónk, de aki kilátogatott, az alighanem jól szórakozott a végig nyílt és izgalmas összecsapás során. A pálya rossz talaja miatt rengeteget hibáztak a csapatok, de a küzdőszellem kárpótolta a nézőket.

A találkozó elejétől kezdve kezdeményezőbben játszottunk, több lehetőségünk is akadt, de azokat sorra elpepecseltük. Szerencsére egy szabadrúgás után a 37. percben mégis megszereztük a vezetést. A felívelt labdát Kalina csúsztatta Számpor Erik elé, aki higgadtan emelte át a vendégek kapusát. Már-már elkönyveltük, hogy előnnyel vonulhatunk szünetre, amikor a 45. percben egy szöglet után három védőnk gyűrűjében zavartalanul fejelhetett kapunkba korábbi játékosunk Lanczkor Gábor.

A szünetben támadó poszton frissített Rakita Gábor, aki Lukács helyett az eltiltásából visszatérő Fischert küldte pályára. Lendületesen kezdtük a második játékrészt is, több ígéretes támadást is vezetve, melyből az egyik végén büntetőhöz jutottunk. Az ítéletvégrehajtó Fischer Zsigmond volt, aki a kapu baloldalába bombázott a 61. percben. (A gól itt látható)

Örömünk most sem lehetett hosszú életű, hiszen egy szabadrúgás után újra egalizált a Dabas. Most előkészítőként jeleskedett Lanczkor, aki a 69. percben a beívelt labdát akrobatikus mozdulattal tálalta Varga Balázs elé, majd ő tovább a kapunkba. Szerencsére nem estünk össze és nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, ami szinte rögtön eredményesnek is bizonyult. A 73. percben Fischer szöglete után Szirtesi a felső lécet találta telibe, majd a levágódó labdát a szintén csereként beálló Pintér kotorta közelről a hálóba. A hátralévő húsz percben teljesen nyitottá vált a mérkőzés rengeteg izgalmat hozva. Ez mind a pályán, mind a lelátón kicsit feszültté tette a hangulatot, de végül újabb kapott gól nélkül lehoztuk a találkozót. Három hét után újra gólt szereztünk és újra nyerni tudtunk. Örömteli, hogy három támadónk is betalált ellenfelünk hálójába, akik közül ketten csereként álltak be. És persze dicséret illeti a kapuban magabiztosan védő Nagy Csabát és az egész csapatot!

Pest megyei I. osztály, 15. forduló:

MAGLÓDI TC - DABAS II. 3 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 80 néző

jv: Hajdú G. (Bátori Cs., Szemerczki E.)

gól: Számpor E., Fischer Zs., Pintér D. ill. Lanczkor G., Varga B.

sárga lap: Albirt M., Pintér D. ill. Mráz i., Nádházi Á.

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Molnár O., Szirtesi A., Albirt M., Barta D., Horváth G. (Tóth J. 92p), Németh Zs. (Magyar T. 79p), Budafai G., Kalina T. (Varga Sz. 87p), Lukács B. (Fischer Zs. 46p), Számpor E. (Pintér D. 60p)  edző: Rakita Gábor

Dabas II.: Magyari S. - Benedek M. (Ubornyák J. 75p), Botlik G., Gáspár T., Danyis A., Mráz I. (Laczkó J. 87p), Feczesin I., Lanczkor G., Huller Á. (Nádházi Á. 46p), Varga B., Kovacsik T. (Bukovszki B. 54p)  edző: Kucsák István

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Úgy érzem kezdünk visszatérni a régi útra. Mentalitásunk korábbi önmagát idézte, aminek nagyrészben a mai győzelmünket is köszönhetjük. Egy góllal mindenképpen jobbak voltunk ellenfelünknél. Gratulálok a csapatnak és köszönjük a szurkolóinknak a vendéglátást!

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink