U14: VERSENYEN KÍVÜLI VERESÉG

U-14-es együttesünk szombaton azzal a Csömörrel találkozott, amely versenyen kívül szerepel a bajnokságban, miután keretükben több idősebb, azaz 2002-ben született játékos is játszik. Eredményeiket egyelőre beszámítják majd, a bajnokság vége előtt törölni fogják. A mi keretünkben nem hogy 2002-es, de 2003-as gyerek is alig akad, ám ennek ellenére Bajor Tibor játékosai komolyan vették a találkozót. Próbálták felvenni a kesztyűt erősebb ellenfelünkkel szemben, de a fizikális különbség kiütközött, így végül nyolc gólos vereséget szenvedtünk.

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 4. forduló:

MAGLÓDI TC - CSÖMÖR 0 - 8 (0 - 4)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szabolcsi T.

gól: Dózsa R. 2, Sódar Á., Toka G., Kovács K., Oláh K., Dósa Á., Deák D.

Maglódi TC: Kollár Á. - Balogh D., Ofella G., Nagy D., Nyilas L., Berényi K., Kovács M., Szabó D., Karácsony K. cserék: Mikó B., Pető M., Stanton K., Piller B., Szabó B., Nagy B., Kovács B.

Bajor Tibor (edző, Maglódi TC): Sajnos nem sok sikerélményünk van a bajnokságban. Kicsit komolytalannak érzem ezt a bajnoki kiírást,néha három év korkülönbséggel kell játszanunk. Szövetségben valaki gondolkodhatna... Így csak rész sikereink vannak, mint például egymáshoz 8-10 passz, tisztán, hányszor tudjuk forgatni az oldalakat. Sikerélmény viszont meghatározza a srácok kedvét, és nem boldogok, pedig sok mindent megtesznek a maguk módján.

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink