U16: HATVAN PERCIG JÓL ÁLLTUK A SARAT A BIATORBÁGY ELLEN

Serdülő csapatunk első hazai mérkőzését játszotta hazai pályán. Amúgy is elég döcögősen halad a bajnokság, két hete az Érd nem tudod eljönni játszani ellenünk, míg a csapatok között is igen nagy különbség, ráadásul van olyan csapat, amelyik még most sem tudja, akar-e szerepelni, vagy sem. Vasárnap a Biatorbágy csapatát fogadtuk, amely tudásban inkább közelebb áll hozzánk, mint Halásztelek, így szorosabb csatára volt kilátás, mint legutóbb. Sokáig ennek megfelelően is zajlott a találkozó, az eredmény is szoros volt, hiszen csak egy góllal vezetett ellenfelünk, ám csere hiányában a hajrára elfáradtunk és a Biatorbágy ezt sajnos gólokkal büntette.

Megyei II. osztály, Délnyugati csoport, 7. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - VIADUKT SE-BIATORBÁGY 1 - 7 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kun A. (Józsa F.)

gól: Slezák G. ill. Fischinger P., Boskó D., Simonyi K., Balás Sz., Bacsa P., Csörgő B., Bereznai S.

Maglódi TC: Kormány B. - Greskó L., Márkus Cs., Slezák G., Fekete D., Fekete K., Szarka D., Teiner G., Juhász D., Muhi V., Molnár T.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Gratulálok a győzelemhez ellenfelünknek, akikben egy nagyon szimpatikus társaságot ismertünk meg. A végeredményt kicsit túlzónak érzem, hiszen nem játszottunk alárendelt szerepet, pusztán ellenfelünk jobban sáfárkodott a lehetőségeivel. Ha kicsit jobban összpontosítottunk volna, több támadást is góllal fejezünk be. Voltak bíztató jelek, voltak szép támadásaink, de kétségtelen, hogy rengeteg hiányosságunk van még, amit orvosolnunk kell.

U17TTTT.jpg

Partnereink