MAGLÓDI TC - TURA 3 - 3

KÜZDELMES MÉRKŐZÉSEN IGAZSÁGOS DÖNTETLEN

Az osztály egyik legjobb csapatával fordulatos, izgalmas csatát vívott felnőtt együttesünk, melyben ellenfelünk már két góllal is vezetett, majd három gólt szerezve magunkhoz ragadtuk a vezetést. Sajnos a találkozó hajrájában előnyünk elúszott és végül meg kellett elégednünk egy ponttal.

Nem kezdtük rosszul a mérkőzést a vezetést mégis Tura tudta megszerezni. Két védelmi hibánkat előbb Less Krisztián, majd Tóth Tamás büntette meg, amivel két gólos hátrányba kerültünk. A félidő végén szerencsére szépíteni tudtunk. Egy jobboldali beadásra egyedül érkezett Horváth Gábor és lőtte a labdát Gedei kapujába. Az első félidő krónikájához tartozik még egy felesleges fegyelmezettlenség, amely után a mi részünkről Szirtesi Attila, a Tura részéről Krómer Patrik került kiállításra.

Szünet után negyed órát sem kellett várni és egy gólos hátrányunkat egy gólos előnyre váltottuk. Az 58. percben Rajz Miklós átlövésből, majd az 59. percben egy labdaszerzésből indult támadás után Fischer Zsigmond a kapust átemelve szerzett gólt. A találkozó hajrájáig megőriztük az előnyünket, de elfáradó védelmünk végül nem tudta újabb kapott gól nélkül lehozni a találkozót és döntetlenre végeztünk, ami ellenfelünk erejének tudatában igen értékesnek számít.

 

Pest megyei I. osztály, 8. forduló:

MAGLÓDI TC - TURA VSK 3 - 3 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Németh G. (Molnár L., Kányási I.)

gól: Horváth G., Rajz M., Fischer Zs. ill. Less K. 2, Tóth T.

sárga lap: Pápai D., Budafai G., Fischer Zs., Németh Zs., Vincze L., Greskó G., Horváth G. ill. Csendom K., Ladányi P.

kiállítva: Szirtesi A. (torkon ragadta ellenfelét, a 45. percben) ill. Krómer P. (megütötte ellenfelét, a 45. percben)

Read More

Maglódi TC: Retezi K. - Horváth G., Szirtesi A., Pápai D., Kalina T., Greskó G. (Tóth M, 85p), Budafai G. (Magyar T. 70p), Németh Zs., Vincze L. (Barta D. 64p), Fischer Zs., Pintér D. (Rajz M. 55p)  edző: Rakita Gábor

Tura VSK: Gedei K. - Csendom K., Krómer P., Ladányi P., Gyurok T., Surányi G. (Altsach A. 80p), Tóth T., Halmos R. (Székesi Á. 63p), Pászti R., Less T., Less K.  edző: Sukaj Zsolt

 

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): A tabella alapján rangadóvá avanzsált mérkőzés a látottak alapján rá is szolgált a jelzőjére. Mindkét csapat támadólag lépett fel, ami sok helyzetet eredményezett. Az elején mi irányítottuk a találkozót, majd hamar felvette a ritmust a Tura és két védelmi hibánkat kegyetlenül kihasználva két gólos előnyhöz jutott. Az első gól azért nagyon fájó, mert háromszor is felszabadíthattunk volna, de eközben összesen tíz métert ment előre a labda és huszat felfelé. A másodiknál is hibáztunk, hiszen a lövő játékosra nem léptünk ki idejében. Csapatunk tartását mutatja, hogy a félidő vége előtt szépítettünk, majd meg is fordítottuk a mérkőzést. Mindez sok energiát vett ki a csapatból, amit a Tura megérzett és nagy nyomást helyezett ránk, ígys kiegyenlített. 3-2-nél voltak még veszélyes kontráink, de ezek meddőnek bizonyultak. Azt gondolom, hogy egy pontra mindenképpen rászolgáltunk, de könnyen lehetett volna három is. Annyit még megjegyeznék, hogy a játékvezetéssel nem lett volna gond, de a spori nem tudta kezelni a játékosokat, ami rengeteg lapot eredményezett.

 

U7_2022.jpg

Partnereink