MK: DÖNTÖTTEK A CSERÉK

CSAPATUNK RENDKÍVÜL JÓ HARCI SZELLEMÉNEK KÖSZÖNHETŐEN TOVÁBBJUTOTTUNK A KUPÁBAN

A vasárnapi nagyarányú vereség után Rakita Gábor edző gyakorlatilag sorcserét hajtott végre. A Pilis elleni találkozón kezdőként részt vett játékosok közül senki nem volt a pályán a Nagykőrös elleni mérkőzés kezdő sípszavánál.

Várható volt, hogy a most lehetőséget kapó játékosok mindegyike ég a bizonyítási vágytól és ennek megfelelő teljesítménnyel is rukkol elő. Noha mérkőzés első húsz perce még ellenfelünké volt, sőt az újra színeinkben védő Retezi bravúrra is szükség volt, az idő előrehaladtával egyre inkább kiegyenlítődött játék. A 22. percben előbb Pintér fejesénél, majd Vincze lövésénél védett nagyot Rónaszéki. Szembetűnő volt játékosaink agilitása, az ütközések, párharcok felvállalása, ami a Nagykőrös játékosainak magabiztosságát is aláásta, iaz így is gólnélküli döntetlennel zárult az első félidő.

A második játékrész viszont egyből góllal indult! A szurkolók még le sem ültek és már vezetett is Nagykőrös. Halasi Károly találata hidegzuhanyként érte a csapatot, de szerencsére végzetes hiba nem történt. Nagyobb erőket fektettünk a támadásokba, ami már a 62. percben kifizetődött. Egy jobb oldali támadás után Budafai fejelt a léc alá kiegyenlítve az eredményt. Újabb negyedóra elteltével már a cserék ideje következett. Előbb Fischer Zsigmond lőtt fordulásból a vendégek hálójába, majd Greskó Gábor egy veszélytelen helyről elvégzett szabadrúgása találta utat a Nagykőrös kapujába, igaz ehhez kellett az is, hogy elcsússzon a vendégek cerberusa.

Két gólos előnyünk megnyugtatónak tűnt, de végére azért maradtak izgalmak. A 89. percben az ugyancsak csereként beálló Hazafi Ákos lepte meg Retezi Károlyt, amivel egy gólra zárkózott ellenfelünk. Ugyan ezután is akadt egy-két lehetőségük, főleg szögletek formájában, de az eredmény már nem változott 3-2-re nyertünk és megérdemelten jutottunk tovább a harmadik fordulóba, ahol a Pilis lesz az ellenfelünk.

Magyar Kupa (PM ág), 2. forduló:

MAGLÓDI TC - NAGYKŐRÖSI KINIZSI 3 - 2 0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 50 néző

jv: Fromm G. (Bíró Zs., Csatlós A.)

gól: Budafai G., Fischer Zs., Greskó G. ill. Halasi K., Hazafi Á.

sárga lap: Tóth M., Varga Sz., Hrutka Zs., Fischer Zs., Pintér D.

Read More

Maglódi TC: Retezi K. - Tóth M. (Horváth G. 72p), Albirt M., Molnár O., Barta D. - Hrutka Zs., Budafai G. (Greskó G. 66p), Varga Sz., Vincze L. - Lukács B. (Fischer Zs. 60p), Pintér D.  edző: Rakita Gábor

Nagykőrös: Rónaszéki A. - Szebellédi Á., Kovács G., Kovács Sz. (Hazafi Á. 46p), Molnár T., Molnár Z., Buczkó I. (Gegelyfi Zs. 81p), Mojzes R., Bara J., Szekeres B. (Benke B. 46p), Halasi K.  vezetőedző: Kecskeméti József

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Tudtuk miben sebezhető a Nagykőrös és ezt sikerült is kihasználnunk. Örömteli, hogy erőnlétben is föléjük kerekedtünk, ami ráadásul gólokban is megmutatkozott. Meg vagyok elégedve a csapat teljesítményével!

 

U7.jpg

Partnereink