DÖNTETLEN A TURA ELLEN

undefinedEredetileg a Piliszentiván csapatával játszottunk volna szombaton, de miután ellenfelünk lemondta a találkozót a friss Pest Megyei Kupa győztes, Tura csapat ugrott be helyette. Ellenfelünk fantasztikus tavaszt produkált a megyei első osztály küzdelmeiben, ahol többek között minket is megvert és a kieső zónából egészen a hatodik helyig masírozott. A mai találkozó más képet mutatott, mint márciusban. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, mi irányítottuk a mérkőzést, igaz rossz helyzetkihasználásunk miatt meg kellett elégednünk egy döntetlennel.

Folytatás szerdán a Sülysáp ellen.

Felkészülési mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - TURA VSK 2 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

g: Boros D., Budafai G.

Maglódi TC:

1. félidő: Laky D. - Molnár O., Pápai D., Albirt M., Barta D. - Várszegi D., Számpor E., Boros D., Vincze L., Fischer Zs. - Pintér D.

2. félidő: Laky D. - Tóth M., Molnár O., Szirtesi A., Kalina - Hrutka Zs., Budafai G., Greskó G., Bartha Sz. - Lukács B., Fischer Zs. (Pintér D.)


Rakita Gábor (vezetőedző, Maglódi TC): Azt, amit terveztem, úgy érzem sikerült megvalósítanunk. Labdabirtoklásban talán kicsit felül is múltuk az elvártakat. Ha egyértelmű ziccereket nem is, de helyzeteket rengeteget kidolgoztunk, aminek sajnos csak egy kis hányadát tudtuk kihasználni. Most még belefér, de tétmérkőzéseken nem lehetünk ennyira nagyvonalúak. Van még két hetünk, hogy kijavítsuk a hibákat.

Következő mérkőzés:

2016. július 27., szerda, 18:30

MAGLÓDI TC - SÜLYSÁP KSK (megyei II.)

Maglód, Kertész Károly Stadion

 

U14farsang.jpg

Partnereink