UTOLSÓ PERCBEN KAPOTT GÓLLAL KAPTUNK KI A GYÓNTÓL

undefinedSzerdán az NB III-ba most feljutott Dabas-Gyónnal mérte össze erejét felnőtt csapatunk. A vendégek szépen keretbe foglalták a találkozót, hiszen az első, illetve az utolsó percben is betaláltak a hálónkba. Miután a három harmados mérkőzés egyébként teljesen kiegyenlített játékot hozott, az utóbbi rövidzárlat döntötte el a találkozó végkimenetelét. Folytatás szombaton, de nem a meghirdetett ellenféllel szemben, hiszen a Pilisszentiván lemondta a találkozót. Ellenfelünk a Tura lesz és nem délután, hanem délelőtt 10 órától. Az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága a héten véglegesítette a 2016/2017-es megyei i. osztályú bajnokság mezőnyét, ami a következőképpen alakult: Biatorbágy, Dabas II., Gödöllői SK, Halásztelek, Kisnémedi, MAGLÓDI TC, Nagykáta, Nagykőrös, Pilis, Piliszentiván, Százhalombatta, Taksony, Tápiószecső, Tököl, Tura, Vecsés

Felkészülési mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - DABAS-GYÓN FC 2 - 3 (1 - 1, 2 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion

g: Hrutka Zs., Vizi R.

Maglódi TC:

1. harmad: Nagy Cs. - Horváth, Szirtesi A., Molnár O., Kalina - Németh Zs., Számpor E. - Szabó B., Rajz M., Fischer Zs. - Hrutka Zs.

2. harmad: Nagy Cs. - Tóth M., Pápai D., Albirt M., Bartha Sz. - Varga Sz., Magyar T. - Számpor E., Budafai G., Vizi R. - Pintér D.

3. harmad: Nagy Cs. - Boros D., Pápai D., Szirtesi A., Vincze L. - Greskó G. - Fischer Zs., Budafai G., Magyar T., Bartha Sz. - Lukács B.

vezetőedző: Rakita Gábor

Rakita Gábor (vezetőedző, Maglódi TC): Egyre jobban kirajzolódik, kire hol számíthatok majd. A futómennyiséggel elégedett vagyok, de játékban van még hova fejlődnünk. A következő hetekben ezen dolgozunk majd a legtöbbet. A lényeg, hogy alakulunk.

Következő mérkőzés:

2016. július 23., szombat, 10:00

MAGLÓDI TC - TURA VSK (megyei I.)

Maglód, Kertész Károly Stadion

U212015.jpg

Partnereink