TORNAGYŐZTES A MAGLÓDI TORNA CLUB

Csapatunk idén indult először a Csillaghegyi MTE által rendezett, zömében budapesti csapatok részvételével zajló Téli Nagypályás Tornán, ahol az Elit B csoportból a másodikként továbbjutva végül a tornát is megnyerte. A mai döntőben azzal a Goldball csapatával találkoztunk, amely a csoportban megelőzött bennünket. Ellenük korábban úgy végeztünk döntetlenre, hogy már 3-1-re is vezettünk, ám most a korábbiból tanulva már nem engedtük ki a kezünkből az előnyt. Lukács Bálint 32. percben, büntetőből szerzett góljára nem tudott válaszolni fiatal ellenfelünk, így összeségében megérdemelten diadalmaskodtunk a nívós viadalon. Felnőtt csapatunk számára ezzel véget is ért a felkészülési időszak, amelyet veretlenül abszolváltunk. Következő mérkőzésünk immár a bajnoki rajt lesz, amit a Biatorbágy ellen vívunk jövő héten vasárnap.

fotó: www.csillaghegyimte.hu

VI. Nyílt Téli Nagypályás Torna, döntő:

MAGLÓDI TC - GOLDBALL '94 FC U19 1 - 0 (1 - 0)

g: Lukács B. (11-esből, a 32. percben)

Maglódi TC: Nagy Cs.  - Rudolf Sz. (Szegedi M.), Pápai D. (Szirtesi A.), Molnár O., Farkas K. - Budafai G. (Számpor E.), Németh Zs. (Boros D.) - Albirt M., Lukács B., Lami I. (Bartha Sz.) - Schirilla Gy. (Vizi R.) 

Weisz Tamás (edző, Maglódi TC, Herédi Attila távollétében): Jól kezdtük a mérkőzést, ahol az első pillanatoktól kezdve látható volt, hogy mi rendelkezünk nagyobb rutinnal. Az ilyen találkozók szolgálják jól a felkészülést, hiszen végig kiélezett mérkőzés volt, ahol számtalan ziccer adódott mindkét csapat előtt, mégis egy tizenegyes döntött. Meg kell dicsérni Nagy Csabát, aki a torna egésszében nagyon jó teljesítményt nyújtott és ma is nagy szerepet vállalt abban, hogy tornagyőztesek tudtunk lenni. Úgy érzem nagyon jó döntést volt benevezni erre a viadalra és azt gondolom, hogy végső győzelmünk is teljesen megérdemelt.

Máhr Károly (vezetőedző, Goldball '94 FC): Gratulálok az ellenfelünknek. Ennyivel jobbak voltak. Taktikusabban, okosabban futballoztak. A mi csapatunk megpróbálta kihozni a maximumot magából. Ennyire voltunk ma képesek. (a nyilatkozat forrása: www.csillaghegyimte.hu)

 

U132014.jpg

Partnereink