SOROKSÁR SC-MAGLÓDI TC 4-1

 

 

ISMÉT VEZETTÜNK, DE KIADÓS VERESÉGET SZENVEDTÜNK, RÁADÁSUL

MENTŐ VITTE EL LUKÁCS BÁLINTOT ÉS BUDAFAI GERGŐT!

NB III., Közép csoport, 4. forduló:

SOROKSÁR SC - MAGLÓDI TC

 4 - 1 (1 - 1)

Budapest, Haraszti út

jv: Ducsai J. (Berényi Á., Szert B.)

gólszerző: Lovrencsics B. 38p, 61p, Urbán P. 47p, Márkus T. 86p ill. Weisz T. 30p

sárga lap: Lannert B., Kleizer Cs. illetve Bornemissza I., Szőke R., Prókai P., Polyák B., Németh Zs.

 

Soroksár SC: Tarczy P. - Vass Zs., Pandur P., Urbán P., Tóbiás Zs. - Lannert B., Lisztes K. (Homonyik G. 60p), Nyilas E., Kincses P. (Szabó R. 75p) - Lovrencsics B. (Kleizer Cs. 77p), Márkus T. vezetőedző: Varga Attila

Read More

Maglódi TC:  Gecse Gy. - Bornemissza I. (Németh Zs. 46p), Szőke R. (Budafai G. 46p), Prókai P., Polyák B. - Murinai B., BENCSIK R. - Rábold R., WEISZ T., Lukács B. (Kántor N. 66p) - Lukács Á. edző: Baranyai Pál

 

Sajnos szerencsétlen körülmények között vereséget szenvedtünk a Soroksár csapatától. Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, sőt Weisz Tamás révén még a vezetés is megszereztük. Sajnos nem sokáig örülhetünk, hiszen nyolc perc múltán egy hazai szabadrúgás alkalmával, volt játékosunk, Lovrencsics Balázs robbant a kapunk elé és mattolta a tehetelen Gecsét, így állítva újra döntetlenre a mérkőzést, ami számunkra még elfogadható eredmény lett volna és így utólag talán el rá is bólintottunk volna.

A szünetben a "besárgult" Bornemissza István esetében jobbnak látta Baranyai Pál a cserét, nehogy a ráutazó játékvezető esetleg kiállítsa.

A második félidőben egy újabb pontrúgást követően Urbán már a vezetést is megszerezte a Sorinak, így kerültünk ismét nehéz helyzetbe, ami kissé talán meg is zavarta a játékunkat és elkezdődött a pechsorozatunk. A 61. percben Lovrencsics Balázs használta ki egy hibánkat, kettőre növelve így a különbséget. Közben egy szerencsétlen belépőt követően Lukács Bálintnak "szakadt le a válla", amivel nem csak még kilátástalanabb helyzetbe kerültünk, de még a kiváló játékost is gyaníthatóan hetekre elveszítettük, majd még ezt is megspékelve, egy szöglet után Budafai Gergőt rálökték a kapufára, amely után nem hogy tizenegyest nem kaptunk, de Gergő keze is megsérült. Az utolsó dignózis szerint eltört az alkarjában egy csont, ezért le kellett hoznunk a pályáról, mely után,miután minden cserénket kihasználtuk, jó húsz percig emberhátrányban kellet futballoznunk és végül így is fejeztük be a találkozót. Ezek után már-már másodlagos, hogy Márkus Tibor a 86. percben újabb gólt szerzett a sárga-feketéknek, akik ezzel végül simának mondható győzelmet arattak és felléptek a dobogó legmagasabb fokára. Jövő héten egy újabb élcsapat, a Szekszárd lesz az ellenfelünk, talán addig sikerül rendeznünk a sorokat.

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): - Döntetlenszagú mérkőzésen a játékvezető hathatós segítségével, aki két jogos büntetőt nem adott meg a számunkra, végül vereséget szenvedtünk a Soroksártól. Attól a csapattól, akikkel sem költégvetésben, sem a körülményeiket tekintve nem versenyezhetünk. Nem játszottunk alárendelt szerepet és még a mérkőzés végén is, amikor már csak tízen voltunk a pályán igyekeztünk jobb eredményt elérni. A sérült játékosainknak mielőbbi felépülést kívánok és persze gratulálok a Soroksárnak!

 

További eredmények:

Videoton II. - ESMTK 4-0

Gyula - Dunaharaszti 1-1

Baja - Orosháza 2-1

Bölcske - Komló 6-1

Szekszárd - RKSK 1-1

U212015.jpg

Partnereink