MAGLÓDI TC - TÖRÖKBÁLINT 0 - 2

VERESÉG LETT A TERMÉRDEK KIHAGYOTT HELYZET EREDMÉNYE

Pest megyei I. osztály, 14. forduló:

MAGLÓDI TC - TÖRÖKBÁLINTI TC 0 - 2 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Pánti T. (Bátori Cs., Porkoláb F.)

gól: Palmes R. 55p, Constantinescu D. 57p

sárga lap: Pápai D. ill. Deák A.

Read More

Maglódi TC: Szacskó L. - Szirtesi A. (Számpor E. 82p), Pápai D., Molnár O., Albirt M., Rajz M., Budafai G., Lami I. (Bartha Sz. 79p), Schirilla Gy. (Gál J 63p), Ondrik B., Lukács B. (Greskó G. 63p) vezetődző: Herédi Attila

Törökbálinti TC: Gonda G. - Kajdy Z., Auer M., Palmes R., Pup. (Erdősi Á. 90p), Vattamány D., Gonda I. (Faragó B. 80p), Constantinescu D., Anyaralu C., Fazekas P., Deák A. vezetőedző: Lipők András

Vezetőedzőnk, Herédi Attila nem változtatott az Üllő elleni, győztes kezdő tizenegyen, ami jó húzás tűnt, hiszen az első pillanattól kezdve nekiestünk ellenfelünknek. Már a második percre két nagy helyzetet könyvelhettünk el és folyamatosan támadásban is maradtunk. Mind a jobb, mind a baloldalon rengeteg ígéretes akciót vezettünk, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A legnagyobb nyomás alá a 20 perc után helyzetük a törökbálinti kaput. A 22. percben Ondrik Balázs lövését védte bravúrral Gonda Gergő, majd az ezt követő szöglet után lesállásról lőttünk a kapuba. A 24. percben Budafai próbálkozásánál újra Gonda hárított ragyogó reflex-szel, majd rá két percre rá Albirt Mátyás emelte mellel, szép mozdulattal a felsőlécre a labdát. A félidő hátralévő részében számtalan támadást vezettünk, szögletek és pontrúgások sorát végezhettük, de betalálnunk továbbra sem sikerült.

A szünetben joggal gondolhattuk, hogy csak idő kérdése, mikor szerezzük meg a vezetést a kapura veszélytelen Törökbálint ellen. A fordulás után ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Az első percben máris veszélyeztetni tudtunk, de persze az is kimaradt. Ahogy ilyenkor lenni szokott: büntetett a Törökbálint. Az 55. percben egy védelmi rövidzárlatot követően Palmes mattolta Szacskó Lászlót, majd rá két percre Constantinescu futotta le a hátsó alakzatunkat és lőtt a hálónkba. Villámgyorsan 0-2 lett az eredmény, ami annyira megzavarta csapatunkat, hogy az 59. percben Molnár Ottó szó szerint odapasszolta a labdát az üresen álló Constantinescunak, aki annyira meglepődött, hogy hatalmas helyzetben hibázni tudott. Az eset után kicsit ugyan rendezni tudtuk sorainkat, de a találkozó végéig csak elkapkodott lehetőségekig jutottunk, míg a Törökbálint nagyon taktikusan őrizte előnyét és végül győztesen hagyta el a pályát.

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Az első félidő "agyon nyert" időszaka után nem gondoltuk volna, hogy ilyen második félidőben lesz részünk. Ma is a labdarúgás törvényszerűsége igazolódott, vagyis büntetlenül nem lehet ennyi helyzetet kihagyni. Az első félidőben öt-hat ziccer hibáztunk, ami inkább megzavarta a csapatot mintsem nagyobb koncetrációra sarkalta volna őket, ez ma három pontunkba került.

U7_2022.jpg

Partnereink