UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 10. forduló

CSALÓDÁSTKELTŐ EREDMÉNYEK 

A 9. forduló remek eredményeit sajnos nem tudtuk megismételni az elmúlt hétvégén. A Felsőpakony elleni találkozót sikerrel megvívó, majd az élre álló U19, nem tudta kihasználni riválisa hétközi, Pilis elleni botlását és alulmaradt a Gyömrő csapatával szemben, igaz a Baranyai-Filácz csapat még így is vezeti a tabellát. Az U16 a veretlen Nagykőrös csapatát fogadta. A találkozó elején sajnos két gólt is kaptunk, majd az első félidő végén ugyan emberelőnybe kerültünk, de nem tudtuk csökkenteni a hátrányunkat, pedig több ígéretes lehetőségünk is akadt.

Megyei I. osztály, Kelet, 10. forduló:

U19 UFC GYÖMRŐ - MAGLÓDI TC 6 - 3 (4 - 1)

Gyömrő, jv: Bányánszky B. (Obertik J.)

gól: Horváth L. 3, Potocska Á., Farkas B., Kaszanyi R. ill. Berta B., Gruber B., Gyöngyösi B.

sárga lap: Jámbor B. ill. Berta B., Óvári K.

Maglódi TC: Nagy Cs. - Óvári K. (Szász R. 82p), Fábián D. (Kecskeméti Á. 46p), Kovács B., Merczel Z., Gyöngyösi B., Gruber B., Szegedi M., Fischer P., Berta B., Pilny M.

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Igen tartalékos összeállításban, pocsék játékkal és helyzetkihasznállással vereséget szenvedtünk a Gyömrő csapatától. Nálunk katasztrófálisabb csak a játékvezető ténykedése volt.

-------

Megyei II. osztály, Délkelet, 10. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - NAGYKŐRÖSI KINIZSI FC 0 - 2 (0 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Muhari G.

gól: Babusa R., Gödöny M.

sárga lap: Papellás P., Muhi V.

kiállítva: Kis Cs. (Nagykőrös) a 43. percben

 

Maglódi TC: Morocz I. - JUHÁSZ D., Gulás M., Skultéty D., Papellás P., Kormány B., Muhi V., Slezák G., Kanalas K., TEINER G., Szabó S.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): A korai gólok ellenére kiélezett első félidőt játszottunk a jó erőkből álló Nagykőrös csapatával. Több helyzetünk is volt, de ezeket nem tudtuk kihasználni. Igen fájó, hogy a második félidőben nem tudtuk élni az emberelőnyös helyzetünkkel, így összességében bosszantó vereséget szenvedtünk.

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink