UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 6. forduló

5-2-es győzelmek

Mindkét csapatunk sikerrel abszolválta vasárnapi mérkőzését. Az U16 létszámhiányosan tudott kiállni a sereghajtó Péteri csapata ellen, de sem ez, sem a találkozó elején összeszedett két gólos hátrány nem szegte a kedvüket és végül magabiztosan nyertek. Csak úgy, mint U19, akik szintén hátrányba kerültek, de még a szünet előtt sikerült két gólra növelni az előnyüket, amit a másodikban még egyel spékeltek meg, így ők is három pontnak örülhettek. Miután a Felsőpakony csak döntetlent játszott Gyömrőn csapatunk átvette a vezetést a tabellán és nem mellékesen: Pilny Márk 7 góljával vezeti a góllövőlistát.

Megyei II. osztály, Délkelet, 6. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - PÉTERI KSK 5 - 2 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Rozenberger A. R.

gól: Muhi V. 2, Slezák G., Bajor T., Gulás M. ill. Csordás K., Tőzsér K.

sárga lap: Skultéty D., Kovács G. ill. Bognár Á., Benkó D.

Maglódi TC: Morocz I. - Muhi V., Gulás M., Papellás P., Skultéty D., Greskó L., SLEZÁK G., Kovács G., Teiner G., Bajor T. - tíz fő

 

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Az első félidőben mutatott játékunkkal nagyon nem vagyok elégedett. Szűk területen játszottunk, ami miatt nem tudtunk kibontakozni és ez az eredményen is megmutatkozott.  A szünet után ezen változtattunk. Mi irányítottuk a játékot, rengeteg lehetőségünk akadt, amiből többet gólra is váltottunk és megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak! Mindenkivel elégedett vagyok, de Slezák Gergő játékát ezúttal külön is kiemelném.

 

Megyei I. osztály, Kelet, 6. forduló:

U19 MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA SE 5 - 2 (3 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kis Zs. (Aux L.)

gól: Sengel T. 2, Pilny M. 2, Gruber B. ill. Schmikl N., Molnár L.

sárga lap: Gyuga O., Szász B., Gyöngyösi B., Kiss P. ill. Vörös G., Ujvári D., Bodor B.

Maglódi TC: Nagy Cs. (Hamza K. 46p) - Óvári K., Gyuga O. (Kovács B. 65p), Szász B. (Filácz K. 73p), MERCZEL Z., GYÖNGYÖSI B., GRUBER B., PILNY M. (Szépvölgyi N. 85p), Szegedi M. (Kiss P. 57p), Berta B. (Fazekas A. 33p), SENGEL T. (Fischer P. 76p)

 

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): A pocsék bemelegítésnek köszönhetően, nagyon rosszul kezdtük a találkozót. A félidő végén végre elkezdtünk futballozni, aminek rövidesen meg is lett az eredménye, hiszen meg tudtuk fordítani a mérkőzés állását. A második játékrészben egyértelműsítettük fölényünket és megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánok a Nagykátának!

Kiss Krisztián (edző, Nagykáta SE):  Akik bizonyítási lehetőséget kaptak, nem igen tudtak vele élni és ennek ez a vereség lett a vége. Nem kezdtünk rosszul, ám utána elkövettünk mindent magunk ellen. A védelem, kapusunkkal az élen nem igazán volt a helyzet magaslatán, a Maglód pedig jobb csapat annál, hogy ezt ne használná ki. Ellenfelünk győzelme megérdemelt, melyhez gratulálok. (nyilatkozat forrása: www.nagykatase.hu )

 

 

 

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink