UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 5. forduló

AZ U16 ÉS AZ U19 IS HÁROM PONTTAL TÉRT HAZA

Felnőtt együttesünk mellett a serdülő és az ifjúsági csapatunk is győzelemnek örülhetett a hétvégén. Az U16 Tápiószőlősön győzött úgy, hogy a hajrára kettős emberhátrányba került, míg az U19 Pilisen már a találkozó elején két gólos előnyt szerzett, amiből egyet meg is tartott a találkozó végéig. Az U16 jelenleg az ötödik, az U19 pedig a második helyen áll a bajnokságban.

Megyei I. osztály, Kelet, 5.forduló:

U19 PILISI LK - MAGLÓDI TC 1 - 2 (0 - 2)

Pilis, jv: Tóth Sz., Sinkovicz D.

gól: Gyuga O. (öngól) ill. Pilny M., Gruber B..

sárga lap: Nagy Sz., Kovalik J. ill. Pilny M., Óvári K., Gyuga O., Pilny M.

Maglódi TC: Nagy Cs. - BÍRÓ T., Óvári K., GYUGA O., Szász B., MERCZEL Z., GYÖNGYÖSI B., Gruber B. (Kovács B. 86p), Kecskeméti Á. (Kiss P. 64p), PILNY M. (Szász R. 86p), Szegedi M. (Fischer P. 82p) edző: Baranyai Pál, Filácz Imre

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Gratulálok a csapatnak, annak ellenére, hogy ismét rengeteg gólhelyzetet elhibáztunk, amiből, ha csak egy-kettőt értékesítünk, biztosabb győzelmet arathattunk volna. A találkozó végén beszorított minket az ellenfelünk, de fegyelmezett, taktikus játékkal kivédekeztük a hajrát, így értékes három pontot szereztünk.

-----

Megyei II. osztály, Délkelet, 5. forduló:

U16 TÁPIÓSZŐLŐS - MAGLÓDI TC 0 - 2 (0 - 0)

Tápiószőlős, jv: Rozenbeiger A..

gól: Teiner G., Szabó S.

sárga lap: Baranyai Zs.

kiállítva: Kanalas K. az 54. percben (második sárga lap után), Szabó S.  a 67. percben (második sárga lap után)

Maglódi TC: Morocz I. (Kormány B. 75p) - Baranyai Zs., Kanalas K., Papellás P., Skultéty D., Greskó L., Slezák G., Kovács G., Szabó S., Juhász D., Teiner G. (Bajor T. 55p) 

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Kiegyenlített első félidőt követően, a félidei beszélgetést hatására, sokkal jobb mentalitással léptünk pályára. Az egész csapat egy emberként küzdött hajtott és jól is játszott, így annak ellenére, hogy kettős emberhátrányba kerültünk, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak!

U17TTTT.jpg

Partnereink