FUTSAL NB1: NYÍRBÁTOR - MAG-LOG 8 - 5

Alig több mint egy hónap elteltével újra Nyírbátorba látogattunk, ahol az előző mérkőzésünk alapján bizakodhattunk is a jó eredmény elérésében. A találkozó viszont nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Már a mérkőzés helyszínére való megérkezés is problémás volt, majd az összecsapás első percei is felértek egy mélyütéssel, hiszen öt perc alatt három gólos hátrányba kerültünk. Bár a második félidő elején egy gólra zárkóztunk és nagyobb összpontosítással talán még az egyenlítés is összejöhetett volna, de a nálunk érezhetően jobb lelkiállapotban lévő Nyírbátor újra visszaszerezte a mérkőzés elején összeszedett előnyét és három gólos győzelmet aratott felettünk.

Futsal NB1, rájátszás, 2. forduló:

NYÍRBÁTORI SC - MAG-LOG MAGLÓDI TC 8 - 2 (5 - 2)

Nyírbátor, vezette: Szabó F., Szűcs L. (Vilmányi S.)

gól: Bartha B. 2, Szabó S. 2. Csorvási Á., Orosz D., Varga D., Csoma A. ill. Horváth R., Kerepesi M., Milavecz K., Vékei N.

sárga lap: Orosz D., Varga D. ill. Vékei N., Jenei K., Talabér A., Horváth R.

Nyírbátor: Bazsányi P. - Szabó S., Szentes Bíró T., Marouan A., Orosz D.  csere: Tóth M., Varga D., Bartha B., Sánta J., Karácsony J., Csorvási Á., Molnár Sz., Szucsányi S., Csoma A. vezetőedző: Elek Gergő

Maglód: Klcsó G. - Kerepesi M., Vékei N., Milavecz K., Jenei K. csere: Bohony B., Horváth R., Csóri L., Nedeljkovic U., Seregy T., Talabér A., Papp R. vezetőedző: Tánczos Tibor

Tánczos Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): Egy újabb mérkőzés, amikor saját magunkat vertük meg. Pár perc alatt elintéztük a meccset azzal, hogy három gólt kaptunk zsinórban. Utána már kapaszkodtunk vissza, de nem érdemeltünk pontot. Plusz tényező, hogy kevesebben értünk el a meccs helyszínére, mint amennyien elindultunk, és az ilyen amatőr dolgok nem férnek el az nb1-ben.

 

U14masodik.jpg

Partnereink