FUTSAL: HAZAI PÁLYÁN IS LEGYŐZTÜK A KISTARCSÁT

Az új évben folytatta jó bajnoki sorozatát felnőtt futsal csapatunk, amely ebben a szezonban immár másodjára győzte le a tavaly még első osztályú Kistarcsa együttesét. A ragyogó sorozatnak is köszönhetően már a második helyen állunk. A következőkben az alapszakasz végkimenetelét tekintve sorsdöntő találkozók várnak ránk hiszen a harmadik Csengerhez látogatunk, majd az első Tiszaföldvár együttesét fogadjuk, melytől egy pontra vagyunk lemaradva, igaz eggyel kevesebb mérkőzést is játszva.

Futsal NB II., Keleti csoport, 16. forduló:

MAGLÓDI TC - KISTARCSA 4 - 2 (2 - 0)

Monor, vezette: Muhari G., Urgyán A. (Futó T.)

gól: Vékei N., Petric B., Bozsoki I., Érsek R. ill. Puskás B., Lakatos M.

Maglódi TC: Szacskó L. - Horváth R., Seregy T., Petric B., Vékei N. csere: Érsek R., Bozsoki I., Jenei K. csapatvezető: Németh Gusztáv

Kistarcsa: Bohony B. - Gellérfi S., Puskás B., Mezőfalvi L., Molnár M. csere: Devecser Zs., Lakatos M., Glück Á., Zsiák M., Thurzó M.

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC):A kupabúcsú után egyből egy rangadóval kezdtünk a Kistarcsa ellen a bajnokságban. Sajnos továbbra is létszám problémáink vannak, de igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni a mérkőzésből. A vendégek szerettek volna visszavágni nekünk az őszi nagyarányú vereség után és ennek megfelelően harcosan küzdöttek végig a mérkőzésen. Az első félidőben egy szabadrúgás variációt követően szereztük meg a vezetést, majd egy látványos támadás végén növeltük az előnyünket. A szünetben kértem hogy a védekezésre jobban figyeljünk, mert látszott, hogy nem törtek meg a vendégek. 3:0-s állásnál sajnos egy védelmi hiba után szépített a Kistarcsa, de Érsek Róbert gyönyörű távoli bombájával ismét három gól volt a különbség. A 30. percben ismét betaláltak a vendégek, de időkérés után rendeztük a sorokat és stabil védekezéssel hoztuk ezt a nagyon fontos mérkőzést. További sok sikert a Kistarcsának! Most két komoly rangadó jön idegenben a Csenger majd hazai pályán a Tiszaföldvár. Ezután már nagyjából látszani fog, hogy alakul az alapszakasz végeredménye az első három helyen.

felnottcs220914.jpg

Partnereink