FUTSAL: HÉTSZER ZÖRGETTÜK A MISKOLCI KAPUT

Felnőtt együttesünk hétfőn könnyed győzelmet aratott a MEAFC vendégeként és jelenleg a második helyen áll a tizenkét csapatos mezőnyben.

Futsal NB II., Keleti csoport, 3. forduló:

MEAFC-MISKOLC - MAGLÓDI TC 1 - 7 (0 - 6)

Miskolc, jv: Szilágyi N., Takács Á. (Goneth B.)

gól: Balog B. ill. .

MEAFC: Pallai G. - Balog B., Polényi T., Varga L., Mészáros B. cserék: Gergely R., Varga B., Grallert Máté, Holló Péter, Magyar L., Medve D., Bartha R., Czékus S., Szabó D.

Maglódi TC: Matus T. - Vékei N., Horváth R., Seregy T., Petric B. cserék: Kis R., Papp R., Érsek R., Poncok Cs., Matus T., Lázár Zs., Bura A. csapatvezető: Németh Gusztáv

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Tudtuk, hogy bár fiatal csapat a Miskolc, vannak technikailag képzett játékosaik. Első félidőben azt beszéltük, hogy letámadjuk őket, ami nyerő taktika volt, mert a nyomás hatására a mi játékunk dominált, és ugyan voltak helyzeteik gólt nem sikerült szerezni a vendéglátóknak. Ellenben mi hatot is szereztünk, melynek érdekessége hogy a hatodikat Matus Tamás a kapusunk lőtte. Szünetben azt beszéltük meg, hogy ha tudunk szerezzünk még egy gólt és álljunk vissza, őrizzük meg az előnyt a biztos három pont reményében! Ez sikerült is és 7:1-re győztünk. Óriási gratuláció a csapatnak, mert egész meccsen mindenki odatette magát és betartott minden taktikai elemet. Külön szeretném kiemelni Petric Branko játékát és akaratát, melynek hatására a csapat történetében először a meccs utáni legjobb játékos megválasztásánál az összes szavazatot megkapta! Megyünk tovább, sok sikert a Miskolcnak! Jövő héten rangadó a Kincsem ellen Tápiószentmártonban.

felnottcs220914.jpg

Partnereink