FUTSAL: FONTOS CSATÁT NYERTÜNK

A dobogóért folytatott harcban fontos csatát nyert meg futsal csapatunk a Kincsem együttese ellen. Az alapszakaszban elszenvedett két vereségét két győzelemmel vágtunk vissza ellenfelünknek és öt pontra megléptünk tőlük.

Futsal NB II., Keleti csoport, Felső-ház, 6. forduló:

MAGLÓDI TC - KINCSEM FUTSAL 11 - 6 (6 - 1)

Gyömrő, jv: Futó T., Boros R. (Nyekita B.)

gól: Seregy T. 4, Simon Zs. 3, Vékei N. 3, Petric B. ill. Mészáros D. 2, Vörös P., Laczkó M., Sárközi Sz., Gerhát T.

sárga lap: Petric B. ill. Mészáros D., Vörös P., Laczkó M.

kiállítva: Sárközi Sz. a 32. percben

Maglódi TC: Lipők B. - Simon Zs., Poncok Cs., Petric B., Vékei N. cserék: Matus T., Németh G., Horváth R., Tatai T., Seregy T., Lázár Zs., Vadászi E., Papp R., Sipos A. vezetőedző: Haffner György

Kincsem: Gerhát T. - Lovasi B., Mészáros D., Sárközi Sz., Vörös P. cserék: Laukó J., Laczkó G., Laczkó M., Ficsor R.

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): A bajnokság végéhez közeledve minden mérkőzésnek fontos szerepe van a végső helyezések eléréséhez. A jelenleg a harmadik helyen álló Kincsem látogatott hozzánk, és tudtuk, aki itt nyer az versenyben marad a bajnoki címért való harcban, míg a vesztes nagyon nehéz helyzetbe kerül. Az egész csapat nagyon motivált és koncentrált volt és hamar megszereztük a vezetést, a 10. percben már 4:0-ra vezettünk. Szünetig már nem is tudott közelebb zárkózni a vendég csapat, így 6:1-es állással fordultunk. A második félidőt sokkal jobban kezdte a Kincsem, és sorozatos hibáinkat rendre kihasználták. 8:5-s állásnál időt kértünk és sikerült a sorokat rendezni, végül 11:6-ra megnyertük ezt a nagyon fontos mérkőzést, ezzel továbbra is holtverselyben állunk a Kistarcsával a bajnoki címért.

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink