FUTSAL: GYŐZELEMMEL NYITOTTUNK A FELSŐ-HÁZBAN

Egy hét szünetet követően a felső-ház küzdelmeivel folytatódtak az NB II Keleti csoportjának küzdelmei, amelyben mindjárt bravúros győzelmet aratott együttesünk. Az első fordulóban azzal a Kincsemmel találkoztunk, akiktől az alapszakasz mindkét találkozóján kikaptunk, és a végeredményt tekintve is előttünk végeztek. A hétfőn lejátszott találkozó első félidejében most is a tápiószentmártoni alakulat állt nyerésre, de csapatunk szenzációs második félidei teljesítményének köszönhetően végül kettő gólos győzelmet arattunk. Reméljük ez a diadal megfelelő lendületet ad a folytatásra!

Futsal NB II., Keleti csoport, felső-ház, 1. forduló:

KINCSEM FUTSAL - MAGLÓDI TC 6 - 8 (3 - 2)

Tápiószentmárton, jv: Borbás B., Kakuk Sz. (Minda G.)

gól: Ficsor R. 3, Sárközi Sz. 2, Laczkó M. ill. Simon Zs. 2, Petric B. 2, Seregy T. 2, Poncok Cs., Vékei N.

sárga lap: Laczkó M., Sárközi Sz. ill. Poncok Cs., Petric B., Matus T., Németh G.

Kincsem: Gerhát T. - Ficsor R., Laczkó M., Sárközi Sz., Vörös P. cserék: Kardos B., Laczkó G., Kardos O., Károly B.

Maglódi TC: Lipők B. - Simon Zs., Seregy T., Vékei N., Petric B. cserék: Matus T., Sipos A., Németh G., Horváth R., Tatai T., Poncok Cs., Érsek R., Lázár Zs., Vadászi E. vezetőedző: Haffner György

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Az egész csapat nagyon várta a Kincsem elleni első felsőházas találkozót. Sajnos az alapszakaszban mindkét meccsen vereséget szenvedtünk, így tudtuk nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Kicsit görcsösen kezdtünk, sok helyzetet dolgoztunk ki, de mégis mi futottunk az eredmény után az egész első félidőben. 3:2-es hátránnyal fordultunk, de a szünetben sikerült elhitetni a csapattal, hogy mi dominálunk, és nincs gond a játékkal csak a befejezésekre kell jobban koncentrálni. Így is történt előbb kiegyenlítettünk, majd a fordítás is sikerült. 5:3-as állásnál vészkapus játékra állt át a hazai csapat, de nagyon gyors és agresszív védekezéssel labdákat szereztünk és további 3 gólt rúgtunk. 8:3-as állásnál kicsit kiengedtünk és a végén 8:6-al zártuk ezt a nagyon fontos mérkőzést. Gratulálok az egész csapatnak leginkább a hozzáálláshoz és az elért eredményhez!

U14farsang.jpg

Partnereink