FUTSAL NBII: AZ UTOLSÓ PERCBEN MENTETTÜNK PONTOT

Futsal csapatunk tavaly május óta először veszített pontot. Akkor hármat, most szerencsére csak kettőt. A jó erőkből álló Kistarcsa otthonában végig szoros találkozón a félidők utolsó perceiben születtek a gólok. Az első félidő végén a hazaiak játékosa Barabás Ádám, míg a találkozó végén Hollauer Balázs tudott eredményes lenni.

Futsal NB 2, Keleti csoport, 2. forduló:

KISTARCSA - MAGLÓDI TC 1 - 1 (1 - 0)

Kistarcsa, jv: Kiss G., Vámosi V. (Blum D.)

gól: Barabás Á. ill. Hollauer B.

sárga lap: Horváth R.

Kistarcsa: Bohony B. - Besnyő D., Dolhai G., Néma K., Barabás Á. cserék: Ribai R., Kanalas L., Angyal Z., Dolhai M., Burillák P.

Maglódi TC: Matus T. - Rajz M., Petric B., Simon Zs., Poncok Cs. cserék: Lipők B., Hollauer B., Merczel J., Horváth R., Tatai T., Lázár Zs., Vadászi E., Papp R. vezetőedző: Haffner György

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Nehéz mérkőzésre számítottunk és meg is kaptuk. Egy nagyon szervezetten védekező csapathoz látogattunk, akik az egész mérkőzésen a biztosra mentek, és csak a hibánkra vártak. Abban bíztak, hogy egy gyors kontrából, hátha gólt tudnak szerezni, és ez sikerült is  nekik pár másodperccel a félidő vége előtt. Szünet után még jobban fokoztuk a letámadást, de sikertelenek voltunk, míg a hazai csapat támadásai félpályáról leadott lövésekben merült ki. Az utolsó két percben 5:4 elleni játékra váltottunk, és sikerült is helyzeteket kialakítani, de gólt nem sikerült rúgni. A sors mellettünk volt, és egy szép kombináció végén sikerült egyenlíteni. Értékes egy pontot szereztünk! Jövő héten a Gyöngyöst fogadjuk és várjuk a szurkolókat, mert szükség lesz a biztatásukra.

felnottcs220914.jpg

Partnereink