FUTSAL NB II: GYŐZELEM A NYITÁNYON

Ahogy a nagypályán úgy a futsal szakágban is ideje korán véget ért az előző kiírás, ahol együttesünk veretlenül állt az élen a Pest megyei regionális bajnokságában. Noha a szövetség kupával nem jutalmazta ragyogó teljesítményünket, de felkérést kaptunk NB2-es indulásra, amelyet el is fogadtunk. Első találkozónkra hétfőn került sor Gyömrőn, ahol  Mád gárdáját fogadtuk és 6-4-es diadalt arattunk. Ezzel nem szakadt meg az szép hagyomány sem, amit csapatunk fennállása óta folytat, vagyis legyen szó regionális, vagy országos bajnokságról, Németh Gusztáv legénysége mindig győzelemmel kezdi az idényt.

Hamarosan rajthoz áll U18-as futsal csapatunk is, amely Futsal NB I. Keleti csoportjában, ugyancsak a Mád együttesét fogadja majd.

Futsal NB 2, Keleti csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - MÁD I FC 6 - 4 (4 - 1)

Gyömrő, jv: Deme R., Futó T. (Mákos M.)

gól: Simon Zs. 3, Lázár Zs. 3 ill. Bodnár M., Kramcsák D., Balogh D., Szűcs Á.

sárga lap: Rajz M. ill. Balogh D.

Maglódi TC: Lipők B. - Rajz M., Horváth R., Simon Zs., Poncok Cs. cserék: Lázár Zs., Vadászi E., Németh G. vezetőedző: Haffner György

Mádi FC: Koroknai D. - Kramcsák D., Balogh D., Szűcs Á., Bodnár M. cserék: Czakó M., Dorogi Sz., Mirki D., Balog I.

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Már nagyon vártuk a szezon kezdetét, hogy ismét megmérettessük magunkat a másodosztályban. A felkészülési meccseinket sikeresen vettük, de a bajnoki meccsek azért egészen másak. A Mád csapatát fogadtuk hazai pályán, és tudtuk, hogy nehéz meccsünk lesz. A mérkőzés első felidejében szinte végig uraltuk a mezőnyt, mely nagyon szép találatokkal párosult Simon Zsolt révén. 4:1-el fordultunk, de látszott, hogy valami nem stimmel, mert odaszögeztek minket a mádi játékosok a kapunkhoz. Sajnos már későn kértünk időt, mert egy elkerülhető góllal zárkózott a Mád. Ez még nagyobb lendületbe hozta őket, és ki is egyenlítettek. Szerencsére ismét kezünkbe vettük az irányítást, és szép támadások végén rúgtunk sakk-matt gólokat. Nagyon jó mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók és mindenkit kérek, ha teheti jöjjön ki Gyömrőre és buzdítsa a csapatot. Hajrá Maglód!

felnottcs220914.jpg

Partnereink