FUTSAL: GYŐZELEMMEL KEZDTÜK A REGIONÁLIS BAJNOKSÁGOT

Az elmúlt évadban NB 2-es bajnokságban szereplő futsal csapatunknak sokáig úgy tűnt meglehet, ám végül mégsem jött össze a dobogós helyezés, de így is szenzációsan teljesítettek, hiszen a felsőházi rájátszásba kerültek a Nyugati-csoportban. A kitűnő teljesítmény ellenére, több szempotot is figyelembe véve végül úgy döntött a szakosztály, hogy a 2019-2020-as bajnokságot a Pest megyei Regionális bajnokságban kezdik meg, amit 2018-ban csapatunk megnyert. Az NB1-ben szereplő U18-as csapatunkat, melyben játékosunk Szabó Dominik gólkirályi címet szerzett, sem indítjuk újra, hanem játékosait a felnőtt csapatba próbáljuk meg beépíteni. A nyár folyamán voltak távozóink: Rábold Richárd a Fradihoz, míg Seregy Tamás Pécsre igazolt. Őket Vadászi Edwárddal, Varga Csabával és Lázár Zsolttal igyekszünk pótolni. A bajnoki rajt jól sikerült, hiszen együttesünk két góllal jobbnak bizonyult a Tóalmásnál a második fordulóban. Az első játéknapon szabadnaposak voltunk.

Regionális futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 2. forduló:

MAGLÓDI TC - TÓALMÁS 5 - 3 (3 - 3)

Gyömrő, jv: Kovács P., Molnár P. (Csehi A.)

gól: Poncok Cs., Simon Zs., Vadászi E., Balogh Z., Papp R. ill. Váczi D., Gergely T., Lovasi N.

sárga lap: Horváth R., Balogh Z. ill. Gruber B., Tamás D.

Maglódi TC: Lipők B. - Vadászi E., Horváth R., Simon Zs., Poncok Cs. cserék: Lázár Zs., Totika B., Szabó D., Balogh Z., Nagy T., Papp R., Sipos A. játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

Tóalmás: Bekker Z. - Fehér A., Gergely T., Surányi D., Lázár Z. cserék: Tamás D., Lovasi N., Gruber B., Váczi D.

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Vártuk má a futsal bajnokság kezdetét. Sajnos a tavalyi nb2-s bajnokságot nem tudtuk vállalni, így a harmadosztályban szerepel csapatunk idén. Néhány játékos kivételével így is vállalta a csapat. A célunk, hogy a nagyon sikeres U18-as futsal csapat játékosait beépítsük a felnőtt mezőnybe. Első meccsen Papp Richárd és Szabó Dominik tartott velünk, és mindketten nagyon jól játszottak. Ricsi 17 évesen megszerezte első felnőtt gólját is. Egy nagyon szoros első félidő után a második játékrészben sokkal jobb játékot mutattunk, és 5:3-ra nyertünk a nagyot küzdő Tóalmás ellen. Köszönjük szépen a kilátogató szép számú közönségnek a bíztatást és hogy közel teltház előtt játszhattunk.

 

U14masodik.jpg

Partnereink