FUTSAL U18: AZ ÖRDÖGÖKKEL IS ELBÁNTUNK

Nehezen indult a Kazincbarcikai Ördögök elleni találkozónk, hiszen hamar két gólos hátrányba kerültünk, ám csapatunk időben eszmélt és Nagy Levente révén megkezdte a gólgyártást. Szünetre már mi volt két gólos előnyben, majd a fordulás után újabb nyolc gólt szerezve kiütéses győzelmet arattunk.

U18 Futsal NB I., Keleti csoport, 17. fordulóból előrehozott mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - KAZINCBARCIKAI ÖRDÖGÖK 12 - 4 (4 - 2)

Gyömrő, jv: Szalma B., Kovács B. (Krózser A.)

gól: Szabó D. 6, Nagy L. 2, Németh L. 2, Papp R. 2 ill. Magyar M. 2, Almási L., Huszák M.

sárga lap: Magyar M.

Maglódi TC: Kövesfalvi K. -  Papp R., Muhi V., Németh L., Szabó D. cserék: Németh M., Nagy L. csapatvezető: Németh János

Németh János (csapatvezető, Maglódi TC):

Sajnos újabb sérültünk lett. Szunács Martinra, vagy más nevén: Túróra, nem számíthatunk az elkövetkező mérkőzéseken, jobbulást kívánunk neki! Ismét döcögősen indult a mérkőzés, öt perc alatt 0:2 volt nem a javunkra. Úgy tűnt mindenki az előző napi nagypályás mérkőzésen maradt, így percnek kellett eltelnie, hogy felvegyük a ritmust. Onnantól kezdve azonban beindult a henger, felpörögtek a fiúk, majd egy új felállást is kipróbáltunk. Mindenki jól játszott kivétel nélkül, a nem egy szép, de annál brusztosabb, küzdelmes mérkőzésen. Ellenfelünk csere nélkül érkezett, ennek megfelelően próbált taktikázni, azaz kicsit az idővel is játszott. Ez azonban nem zavarta a srácokat abban, hogy 12 góllal zörgessék meg a Barcika hálóját. Külön öröm az hogy a srácok egyre higgadtabban és tudatosan játszanak, mind a mezőnyben, mind a kapu előtt. Közvetlen riválisunkat sikerült felülmúlunk, és egy hatalmas lépést tettünk egy szép eredmény eléréséhez, itt az NB1-ben. Sok sikert a Kazincbarcikának!

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink