FUTSAL NB II: VESZÉLYBEN A FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS

Hiába állt sokáig nagyon előkelő pozícióban felnőtt együttesünk a bajnokságban, a sérültek és a szerencsétlen szituációkból adódó eltiltások miatt rendkívül rossz szériát produkálunk. A lehető legrosszabb időszakban, a rájátszás előtti hajrában kerültünk ebbe a mély gödörbe, amiből csak hatalmas koncetrációval és 200 százalékos teljesítménnyel tudnánk kilábalni. Játékosaink tudásához nem fér kétség, keretünk az egyik legerőssebb, ha az árnyékunkat is sikerül átlépni, meglesz a helyünk a felsőházban.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, 20. forduló:

MAGLÓDI TC - TFSE 4 - 6 (2 - 5)

Üllő, jv: Futó T., Tamási P. (Boros R.)

gól: Rábold R. 4, ill. Demeter V. 3, Csopaki I., Horváth Sz., Rábold R. (öngól)

sárga lap: Horváth R., Sipos A. ill. Borsi D., Deneter V., Sztranyovszky M.

kiállítva: Seregy T. a 29. percben ill. Horváth Sz. a 40. percben

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Totika B., Rábold R., Camin R. cserék: Balogh L., Nagy T., Seregy T., Bogáti P., Csendes P., Sipos A. játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

TFSE: Borsi D. - Simon Á., Horváth Sz., Csopaki I., Demeter V. cserék: Takács Z., Soóky Zs., Németh G., Oláh L., Kocsi H., Sztranyovszky M.

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Sajnos tovább tart vesszőfutásunk a serülésekkel és eltiltásokkal. A TFSE ellen úgy készültünk, hogy stabilan védekeznek, és abból kontrajátékot játszanak. A mérkőzés elején ugyan sikerült vezetést szerezni, de később fellazult a védekezésünk, és buta gólókat kaptunk. Ezután már nekünk kellett az eredmény után futni. A második félidőben feljavult a játékunk, de sajnos sok helyzetet kihagytunk. 6:4-es vereséget szenvedtünk, és ezzel hatalmas nyomás került csapatunkra a hátralévő két mérkőzésre.

U14masodik.jpg

Partnereink