FUTSAL U18: KÉT GYŐZELEM, HÚSZ RÚGOTT GÓL

Az elmúlt fordulók sikertelenül megvívott találkozóit két nagyarányú győzelemmel feledtette futsal ifjúsági csapatunk. A sereghajtó Kincsem elleni diadal kötelezőnek volt mondható, viszont a kiváló játékerőt képviselő Dunakeszi ellen megszerzett három pont bravúrosnak mondható. Szabó Dominik az említett két mérkőzésen 9 gólt szerzett, és így 19 góllal holtversenyben harmadik a góllövőlistán.

U18 Futsal NB I., Keleti csoport, 26. fordulóból előrehozott mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - KINCSEM LOVASPARK 10 - 3 (5 - 0)

Gyömrő, jv: Szűcs I., Szalma B. (Székely R.)

gól: Szabó D. 4, Papp R 3., Krizsán M. 3 ill. Rimóczi G., Tóth B., Szabó M.

Maglódi TC: Kövesfalvi K. - Szabó D., Papp R., Tréfás M., Szunács M. cserék: Muhi V., Krizsán M., Bokor L. csapatvezető: Németh János, Németh Gusztáv

Németh János (csapatvezető, Maglódi TC): Jó előjelekkel vártuk a Kincsem Lovaspark SE elleni mérkőzést, majdnem mindenki rendelkezésre állt egy influenzásunk volt. Az ellenfelünk csere nélkül érkezett, ami részben jó, viszont saját példánkból tudtuk, hogy nem szabad elbízni magunkat, mert ilyen helyzetben sokkal keményebben küzd egy csapat, és meglepetést okozhat. Erős védekezésre számítottunk, ami be is igazolódott ellenfelünk kontrákkal próbált operálni, kemény védekezéssel. Ettől függetlenül már a 4. percben megtört a jég, Papp Richárd révén megszereztük a vezetést, és utána már nem adtuk ki a “lábunkból” a mérkőzést. Egy szimpatikus, többre hivatott ellenfél ellen sikerült végre azt a játékot játszani, amit tudunk. Kezdik a srácok érezni egymást, és a játékot is, úgy néz ki, ami eddig kimaradt most bement. Sok sikert a Kincsemnek!

----

 

U18 Futsal NB I., Keleti csoport, 11. forduló:

 

DUNAKESZI KINIZSI - MAGLÓDI TC 0 - 10 (0 - 4)

 

Dunakeszi, jv: Vitárius G., Cserni T. (Weil L.)

 

gól: Szabó D. 5, Krizsán M. 3, Németh L., Horváth Zs. (öngól)

 

sárga lap: Jónás M.

 

Maglódi TC: Kövesfalvi K. - Szabó D., Krizsán M., Németh L., Szunács M. cserék: Muhi V., Bokor L. csapatvezető: Németh János, Németh Gusztáv

Németh János (csapatvezető, Maglódi TC): Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk a Dunakeszi ellen, ellenfelünk többek között megnyerte az UTE és a Kistarcsa elleni mérkőzését is, ami figyelemre méltó. Számításunk beigazolódott, egy fegyelmezett ügyes csapat ellen játszottunk. Sajnos sérülteink listája gyarapodott, az influenzások mellé lett egy boka sérülés is, az előző napi mérkőzésen. A fiúk betartottak minden taktikai utasítást, nagyon jól védekeztünk és abból gyors kontrákat vezettünk, valamint a befejezések is pontosak voltak. Szabó Dominik (9 gól a két mérkőzésen) kezd magára találni, parádés gólokat szerzett, de dicséret illeti az egész csapatot. Mindenki a maximumot nyújtotta, végig kiemelkedő koncentrációval, kapott gól nélkül sikerült hozni a mérkőzést egy kifejezetten erős taktikailag jó és sportszerű ellenfél ellen. Nehezíti a helyzetünket és a szervezést, hogy három helyen állnak helyt a srácok, itt a Futsal NB1-ben, nagypályás csapataikban, ahol alapozás folyik, edző mérkőzésekkel, illetve még egy teremtornán is részt vesznek. További sok sikert kívánunk a Dunakeszi csapatának!

futsal202209.jpg

Partnereink