FUTSAL U18: VERESÉG AZ IDEI ELSŐ MÉRKŐZÉSEN

Kistarcsa ellen kezdte az évet ifjúsági csapatunk, de a várt siker elmaradt. Hiába alakítottunk ki rengeteg lehetőséget, az élmezőnyhöz tartozó riválisunk sokkal jobb helyzetkihasználással operált mint mi, így végül a három pontot is megszerezte.

U18 Futsal NB I., Keleti csoport, 10. forduló:

MAGLÓDI TC - KISTARCSA VSC 4 - 7 (1 - 2)

Gyömrő, jv: Moldván I., Páldi F. (Pető T.)

gól: Szabó D. 3, Papp R. ill. Néma K. 3, Dolhai S. 2, Nonó E., Kovács L.

sárga lap: Papp R., Németh L. ill. Nonó E., Néma K., Harsányi Zs.

Maglódi TC: Kormány B. - Papp R., Szabó D., Muhi V., Németh L. cserék: Krizsán M., Tréfás M., Bokor L. csapatvezető: Németh János, Németh Gusztáv

Németh János (csapatvezető, Maglódi TC): Ismét egy nagyon jóiramú, élvezetes mérkőzést játszottunk egy nagyon erős Kistarcsa ellen. Szerencsétlenségünkre kapus nélkül kellett felállunk, betegség miatt. A Kistarcsa korán megszerezte a vezetést, egy szép góllal a jelenlegi góllövőlista vezető révén. A második félidő elején sikerült egy gólra felzárkózni, megvoltak a lehetőségeink akár a győzelemre is. Végig hajtott az egész csapat, A kezdeti hibák úgy néz ki hogy eltűntek, mindenki kivétel nélkül nagyon jól játszott. Nagyon szerették volna a srácok ezt a győzelmet, ez látszott a mérkőzésen is, mert felemelt fejjel határozottan küzdöttek az egész mérkőzés alatt. Sajnos, ami a Kistarcsárak bement az nekünk kimaradt, hiába lőttünk kapura sokkal többször hiába, vezettünk gyönyörű, élvezetes, gyors támadásokat a befejezéssel sajnos hadilábon állunk. Vagy a kapus védett hatalmasat, vagy kimaradt a helyzet. Nem szeretnék kiemelni senkit, mert mindenki valóban nagyon jól játszott a mérkőzésen. A kapusunk hiánya sajnos sorsdöntő volt. A kapott gólok nem tükrözik hűen a mérkőzésen mutatott teljesítményt. Ez egy nagyon fiatal csapat kevés mérkőzéssel a háta mögött, kell még egy kis idő ahhoz hogy rendesen összeszokjon a társaság, és meg fognak jönni az eredmények. Ebben a hónapban illetve, februárban sűrű hétvégéink lesznek, valamikor két meccsünk is lesz. Dícséret illeti a játékosokat a profi hozzáállásukért, a küzdeniakarásért. Megyünk tovább mert ebben a csapatban sokkal több van.

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink