FUTSAL NB II: FALAT EMELT A PÉCS

Két hete hatalmas bravúrt arattunk az ETO ellen Üllőn, majd most némileg váratlan vereséget szenvedtünk a Péccsel szemben. Ellenfelünk nem bízta a véletlenre, betömörült a kapuja elé, szórványos támadásokat vezetett, ami kifizetődő taktikának bizonyult a számukra, hiszen győztesen térhettek haza.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, 15. forduló:

MAGLÓDI TC - PTE PEAC R-BUS 1 - 2 (0 - 0)

Üllő jv: Czene-Joó Á., Kubicsek M. (Surin S.)

gól: Poncok Cs. ill. Szentes K. 2

kiállítva: Horváth R. a 38. percben (nyilvánvaló gólhelyzet megakadályozásáért)

Maglódi TC: Lipők B - Gál J., Rábold R., Poncok Cs., Simon Zs. cserék: Hollauer B., Nagy T., Seregy T., Sipos A., Merczel J., Horváth R., Totika B., Bogáti P.  játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

PEAC: Nagy M. - Szentes K., Máté Gy., Bartal B., Huszty D. cserék: Kőnig B., Spannenberger M., Iványi G., Németh A., Varga T., Varga B., Vénosz S.

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Egy nagyon sikeres sorozat állt mögöttünk az idei utolsó hazai mérkőzés előtt. A vendég Pécs csapatán látszott, hogy nem tettek le a felsőházi szereplésről, de számomra furcsa volt, hogy egy igen fiatal és tehetséges csapat a sipszó után azonnal a saját hatosára visszaállt védekezni. Sajnos az első félidőben nem találtunk fogást rajtuk, illetve amikor igen, akkor a kapus parádézott. Ez egyébként az egész mérkőzésre igaz volt. A második félidőben sikerült vezetést szerezni, amire egy percen belül jött a válasz egy buta hiba után. Ezután rengeteg ziccert hibáztunk, és ahogy ez a futballban lenni szokott, egy kicsit szigorú kiállítás után megszerezte a vendég csapat a vezetést és a győzelmet is. Jövő héten a bajnokesélyes Pafc-hoz látogatunk, ahol igyekszünk javítani.

U7.jpg

Partnereink