FUTSAL: A JOBB HELYZETKIHASZNÁLÁS DÖNTÖTT

Hétfőn, Üllőn fogadtuk a csoport magasan legjobb játékerejét képvisekó PAFC csapatát. Soraikban olyan kiváló labdarúgók szerepelnek mint Calvo Rodriguez Juan, Silva Felix Francisco, vagy Lira de Aquino, így az összecsapás a mi labdarúgóinkra nézve is nagyon motiváló hatással bírt, ráadásul igen jó erőfelmérőnek is bizonyult. Vendégeink már az első percben megszerezték a vezetést, ami rögtön jól jellemezte helyzetkihasználási arányukat. Együttesünk számtalan nagy helyzetet kidolgozott, rengetegszer került ellenfele kapuja elé, de a befejezésekbe mindig hiba csúszott, ezzel szemben a Piliscsaba szinte minden második támadása gólt ért. Ettől függetlenül sikerült egy gólos különbséggel fordulnunk, ami bíztató volt a folytatásra nézve.

Szünet után viszont többet foglalkoztunk a játékvezetővel, mint kellett volna. Volt is rá indokunk, de nem szabadott volna, hogy ez kizökkentsen minket a játékunkból. Nem csak a kiállítások, de a lanyhuló koncetráltságunk is riválisunk malmára hajtotta vizet, ami bizony vendég gólokat eredményezett. Kár ezért a meccsért, mert akár meglepetést is  okozhattunk volna a késői óra ellenére megjelenő szépszámú maglódi szurkolók előtt.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, 5. forduló:

MAGLÓDI TC - PAFC-MITRE 5 - 8 (3 - 4)

Üllő, jv: Juhász D, Leél-Őssy Á. (Tamási P.)

gól: Seregy T. 2, Simon Zs., Bogáti P., Rábold R. ill. Juanra 4, Gruber B. 2, Leandrinho, Ambrus T.

sárga lap: Horváth R., Németh G. ill. Keresztury M.

kiállítva: Bogáti P., Hollauer B.

Maglódi TC: Iváncsics A. - Simon Zs., Horváth R., Poncok Cs., Hollauer B. cserék: Seregy T., Sipos A., Németh G., Totika B., Rábold R., Horváth R., Bogáti P., Nagy T., Camin R., Gál J., Merczel J. játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk a listavezető PAFC ellen. A profi játékosok megmutatták, hogy valóban profik és szinte minden hibát kegyetlenül büntettek. Azt gondolom, hogy 3:4-es állásig, a második félidő 5. percéig méltó ellenfelek voltunk, amikor súlyos tévedések után két embert reklamálásért kiállított a játékvezető. Azt gondolom az MLSZ-nek is el kellene gondolkozni, hogy az ilyen, a bajnokság szempontjából jelentős mérkőzésekre megfelelő játékvezetőket delegáljon. Mindezek ellenére azt gondolom , hogy az NB1-ben szereplő csapatoknál is lényegesen nagyobb költségvetésű csapatnak méltó ellenfele volt a mi baráti társaságunk! Reméljük, hogy az indokolatlanul kiállított kulcsjátékosaink nélkül is sikerül folytatnunk a remek szereplést jövő héten! Gratulálok a PAFC csapatának és további sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink