FUTSAL: ISMÉT LÉPÉSELŐNYBEN - BOTLOTT A KISTARCSA

Hétfőn 7-4-es diadalt arattunk a Tápiószentmárton vendégeként. Győzelmünk értékét növeli, hogy a Pest megyei Regionális futsalbajnokság ezen szakaszában, a sorsolás szeszélye folytán az élmezőny csapatai egymás ellen bizonyíthatnak. Így lehet, hogy ebben a fordulóban újabb nagy derbire, a Kartal-Kistarcsa találkozóra került sor, ahol számunkra kedvező, döntetlen eredmény született. A 4-4-es végeredmény azt jelenti, hogy vesztett pontok tekintetében úgy állunk, mint a Kistarcsa, de gólkülönbségünknek köszönhetően előnyben vagyunk. A sok keresztbeverés után, jövő héten a nagyon erős Kartal ellen játszhatunk, ahol ha nyerünk, hatalmas lépést tehetünk a bajnoki cím felé.

Férfi Futsal Pest megyei regionális futsalbajnokság, 17. forduló:

KINCSEM LOVASPARK II. - MAGLÓDI TC 4 - 7 (3 - 2)

Tápiószentmárton, jv: Kiss T. Z. (Mohácsi I., Józan Cs.)

gól: Kosztolányi B., Máté R., Sárközi Sz., Juhász D. ill. Poncok Cs. 3, Rábold R., Totika B., Sipos A., Horváth R.

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Németh G., Rábold R., Poncok Cs. cserék: Totika B., Merczel J., Sipos A. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Hétfőn késő este Tápioszentmártonban játszottunk a Kincsem Lovaspark második csapatával. Sajnos a nagypályás alapozások miatt rendkívül tartalékosan érkeztünk és akik tudtak jönni, azok lábában is benne volt a hétvégi, szigetszentmiklósi tornagyőzelemünk hat mérkőzése, melynek végén az Aramis Se-mad Dogs csapatát győztük le. A mérkőzést nagyon fáradtan kezdtük és hamar két gólos hátrányba kérültünk, de a félidő végére 3:2-re sikerült felzárkóznunk. A második játékrészben hamar sikerült fordítanunk és a végén a 7:4-es győzelem már a Kincsemre nézve volt hízelgő. Jövő kedden a bajnokság szempontjából sorsdöntő mérkőzést játszunk hazai pályán a jelentősen megerősödött, bajnoki címért harcoló Kartal ellen! Reméljük minél több hazai szurkoló megtisztel bennünket!

Következő mérkőzés:

2018.02.06., kedd, 21:30, Gyömrő

MAGLÓDI TC - KARTAL SE

U17TTTT.jpg

Partnereink