FUTSAL: KIKAPOTT A KISTARCSA, ÉLRE ÁLLTUNK

Futsal csapatunk a Mogyoród elleni megbotlás után újra rátalált a győzelem ösvényére. A Biatorbágy után a Nagykáta együttesét is megvertük, így nagyon fontos pontokkal gazdagodhattunk, főleg úgy, hogy a Kistarcsa kikapott az Üllő vendégeként. Jelenleg listavezető együttesünk, viszont pénteken éppen Üllőre látogat, ahol egy esetleges vereség esetén riválisunk letaszíthat minket a vezető pozicióból. Szerettük volna elhalasztani a találkozót, ám a hazaiak nem mentek bele. Sajnos több meghatározó játékosunk sem lesz jelen, innentől kezdve pedig a tisztes helytállás a cél.

Férfi Futsal Pest megyei regionális futsalbajnokság, 14. forduló:

CANNABIS ENERGY NAGYKÁTA - MAGLÓDI TC 2 - 9 (1 - 5)

Nagykáta, jv: Kéri I. Z. (Laczkó Z., Ferenczi D.)

gól: Sárközi B., Pesti Sz. ill. Rábold R. 3, Totika B., Gál J., Szűcs R., Poncok Cs., Bódi L., Németh G.

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Totika B., Rábold R., Gál J. cserék: Németh G., Merczel J., Bódi L., Poncok Cs., Szűcs R., Budafai G. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): A szezon feléhez értünk a Nagykáta csapatával játszottuk az utolsó őszi meccsünket. Szerencsére jó ketettel tudtunk nekivágni a mérkőzésnek és ehhez mérten hamar vezetést is szereztünk. 5:1-es eredménnyel fordultunk és a rengeteg kihagyott helyzet ellenére magabiztos 9:2-es győzelmet szereztünk, így átvettük az első helyet a tabellán.

Következő mérkőzés:

2018.01.19., péntek, 20:00, Üllő sportcsarnok

ÜLLŐ SE - MAGLÓDI TC

U7_2022.jpg

Partnereink