FUTSAL: VÁRATLAN PONTVESZTÉS

Az elmúlt hetek szép eredményeivel elkényeztetett minket futsal csapatunk, amely után már egy idegenben játszott döntetlen eredmény is kicsit csalódást keltő, pedig tudtuk, hogy lesznek gyengébb mérkőzéseink. Sajnos a Mogyoród ellen is éppen ilyen volt. Hiába vezettünk kétszer is három góllal, a mérkőzés végén meg kellett elégednünk egy ponttal. Lépéshátrányba kerültünk a Kistarcsával szemben, de messze még a bajnokság vége!

Férfi Futsal Pest megyei regionális futsalbajnokság, 13. forduló:

MOGYORÓD FC - MAGLÓDI TC 9 - 9 (5 - 6)

Mogyoród, jv: Molnár Cs. (Futó T., Dombai Sz.)

gól: Ignácz G. 3, Szávuj Z. 3, Helembai T. 2, Fehérvári P. ill. Totika B. 3, Rábold R. 3, Horváth R., Szűcs R., Sipos A.

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Totika B., Rábold R., Gál J. cserék: Németh G., Merczel J., Szűcs R., Sipos A.. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Sajnos ismét kulcsjátékosaink nélkül érkeztünk meg Mogyoródra, amit lelkesedéssel próbáltunk pótolni. A mérkőzés nagyobb részében mi irányítottunk, a hazai csapat kontrajátékot játszott. 4:1-re vezettünk ahonnan ki tudott egyenlíteni a Mogyoród, majd 6-6-nál ismét mi domináltunk, melynek köszönhetően újra háromgólos előnyre tettünk szert. Sajnos Gál Józsi sérülését nem bírta el a védelemünk, így két elkerülhető góllal az ellenfél az utolsó percben kiegyenlített. Köszönjük a maglódi szurkolóknak, hogy elkísérték a csapatot! Kedden igyekszünk javítani.

Következő mérkőzés:

2017.12.19., kedd, 21:30, Gyömrő sportcsarnok

MAGLÓDI TC - VIADUKT SE-BIATORBÁGY

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink