FUTSAL: TOVÁBB MENETELÜNK

Veretlen futsal csapatunk a már-már kötelezőnek mondhatő győzelmet aratott a középmezőnyhöz tartozó Érd csapata felett. Kicsit döcögősen indult a játékunk, de végül magabiztosan hoztuk a három pontot. Nagyon messze még a vége, de az elmúlt hetek eredményei alapján talán merhetünk nagyot álmodni és egy dobogó, vagy dobogó közeli végső helyezésben reménykedni!

Férfi Futsal Pest megyei regionális futsalbajnokság, 6. forduló:

MAGLÓDI TC - ASTERIX SC-ÉRD 6 - 0 (1 - 0)

Gyömrői Sportcsarnok

jv: Cserni T. (Gaál B., Versics D.)

gól: Gál J. 3, Horváth R. 2, Balogh Z.

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Gál J., Poncok Cs., Totika B. cserék: Greskó G., Balogh Z., Merczel J. játékos, csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Tartalékosan tudtunk kiállni az Érd elleni hazai meccsünkön és mindenki lábában benne volt a hétfői torna, ahol 9 találkozót játszottunk. Ennek köszönhetően nagyon nehezen törtük fel az érdi védelmet. 1:0-val fordultunk és már-már szokásos módon gyors góllal kezdtünk a második játékrészt és sorozatos helyzetek után növeltük előnyünket egészen 6:0-ig, ami egyben a végeredmény is lett.

Merczel János (játékos, csapatvezető Maglódi TC): Az előző napi mérkőzések után, igen nehezen lendültünk játékba. Annak ellenére, hogy fáradtabban mozogtunk, véleményem szerint így is végig kézben tartottuk a találkozót, a szünet után erőben is felülmúltuk ellenfelünket, akik ellen a számtalan kihagyott helyzet is belefért és megérdemelt győzelmet arattunk.

Következő mérkőzés:

2017.10.30., hétfő, 21:00, Törökbálint

TÖRÖKBÁLINTI FSE - MAGLÓDI TC

U132014.jpg

Partnereink