FUTSAL: KETTŐBŐL KETTŐ

Újjáalakult futsal csapatunk lejátszotta második bajnoki mérkőzését is, ahol a Gravittax vendégeként tudtunk győzni 7-4-re. Ugyan az első percben a hazaiak szerezték meg vezetést, de a találkozó hátralévő része már a mi fölényünkben zajlott és ez gólokban is megmutatkozott. Kedden igazi rangadóra van kilátás, hiszen a jóerőkből álló Kistarcsát fogadjuk.  

Férfi Futsal Pest megyei regionális futsalbajnokság, 2. forduló:

GRAVITTAX - MAGLÓDI TC 4 - 7 (2 - 3)

Vasas Sportcsarnok

jv: Molnár Cs. (Ferenczi D., Versics D.)

gól: Rusvai L. 2, Bocsev B., Vitányi L. ill. Sipos A. 2, Rábold R. 2, Horváth R., Balogh Z., Gál J.

sárga lap: Horváth R.

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Merczel J., Sipos A., Gál J. cserék: Németh G., Budafai G., Rábold R., Molnár O., Balogh Z. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Első idegenbeli mérkőzésünk a Vasas sporcsarnokban volt. A pálya talaja tiszta vax volt, ami sajnos a mi technikásabb játékunknak nem kedvezett. A hazai csapat ennek megfelelően egy eladott labda után vezetést szerzett. Ezután sikerült a sorokat rendezni és átvenni a vezetést. A szünetre 3:2-s előnnyel mentünk. A második félidőben végig mi irányítottunk és megérdemelten nyertünk meg a találkozót 7:4-re. Kedden hazai pályán fogadjuk a Kistarcsa csapatát, akik a végső győzelemre is esélyesek, hiszen több volt NB 1-s játékosuk is van. Igen nagy szükségünk lenne a közönség bíztatására, így várunk mindenkit nagy szeretettel!

 

Következő mérkőzés:

2017.10.03., kedd, 21:30, Gyömrői Sportcsarnok

MAGLÓDI TC - KISTARCSAI VSE

U14masodik.jpg

Partnereink